Γκαστόν: 4 χρόνια στο καταφύγιο εκλιπαρεί για υιοθεσία ή έστω φιλοξενία




Ο Γκαστόν βρίσκεται σχεδόν 4 χρόνια πια μαζί μας. Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν ενδιαφερθεί αυτά τα χρόνια για αυτόν, τελικά κανείς δεν πήρε τη μεγάλη απόφαση να τον υιοθετήσει.
Πριν λίγες μέρες, ο Γκαστόν δαγκώθηκε δυστυχώς άσχημα από άλλο σκυλί μας που ξέφυγε και πλέον δεν θέλει να βγαίνει καν από το σπίτι του. Κάθεται όλη μέρα εκεί κουλουριασμένος, σαν πια να τα έχει παρατήσει. 


Δεν ξέρουμε τι άλλο να ζητήσουμε πια, τι άλλο να κάνουμε για να του βρούμε οικογένεια...
Για αυτό ζητάμε έστω ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, και τα έξοδά του (τροφή και επισκέψεις στον κτηνίατρο, εφόσον χρειαστούν) θα είναι καλυμμένα από εμάς.

Δεν μπορεί να συνυπάρξει με άλλα ζώα και είναι αρκετά δυνατό σκυλί που χρειάζεται άσκηση οπότε θα είναι προτιμότερο να έχει πρόσβαση σε κάποιον κήπο. Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τον Γκαστόν!


Ειναι περίπου 5 -6 ετών, 25 κιλά. Φιλικός με τους ανθρώπους, λίγο φοβικός με τους άντρες που δεν γνωρίζει, έξυπνος και εκπαιδεύσιμος, τα πάει καλά μόνο με μερικά θηλυκά σκυλιά, δεν συμπαθεί τις γάτες. Ειναι υγιής, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και στειρωμένος. 

Τηλεφ. 694.4949.741 ή στο Φβ.


Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)

1 σχόλιο:

  1. καλησπερα λυπαμαι να βλεπω 1 τοσο ομορφο σκυλι παρατημενο,αλλα εχω 4 γατες.τουλαιστον θα ηθελα να μπορεσω να βοηθησω, να τον πηγαινω καμμμια βολτα,αν γινεται, εσεις που βρισκεστε?θα μιλησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld