Η διάσωση ενός τραυματισμένου πίτμπουλ που αποδείχθηκε πραγματικός δρομέας! (Video)


Όταν η οργάνωση Hope for Paws έλαβε μια κλήση για ένα τραυματισμένο πίτμπουλ στην περιοχή του Λος Άντζελες, έσπευσε για τη διάσωση του. Όπως οι περισσότερες διασώσεις έτσι κι αυτή ήταν μια πρόκληση. Το σκυλί όχι μόνο φοβόταν τους ανθρώπους, αλλά αποδείχθηκε πραγματικός δρομέας!

Όπως ενημέρωσαν οι γείτονες τον Eldad Hagar, το άτυχο πίτμπουλ είχε εγκαταλειφθεί, στη συνέχεια τραυματίστηκε και παρότι τον ταίζαν όλοι οι γείτονες ήταν πολύ τρομοκρατημένο και δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.


Ο Eldad Hagar προσπαθούσε να πιάσει τον τραυματισμένο σκύλο που κούτσαινε, επί τρεις ημέρες. Μάταια όμως, κανένα από τα γνωστά του κόλπα δεν έπιασαν τόπο αυτή τη φορά. Τελικά, αναγκάστηκε να καταφύγει στην χρήση ηρεμιστικού όπλου. Ήταν η τελευταία λύση προκειμένου να του σώσει την ζωή.



Ο Eldad κάλεσε τον κτηνίατρο, ο οποίος πυροβόλησε με το ειδικό βέλος. Ο σκύλος παρότι δέχθηκε τα πυρά συνέχιζε να τρέχει προς τα βουνά. Ο Eldad στην προσπάθειά του να τον πιάσει έπεσε κάτω από έναν λόφο, όμως δεν το έβαλε κάτω. Ο ηρωικός διασώστης τελικά, έπειτα από μια μικρή μάχη κατάφερε να πιάσει τον ατίθασο δρομέα που δεν ηρεμούσε με τίποτα!

Το πίτμπουλ, που ονομάστηκε Wallace, ευτυχώς δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό παρά μια μόλυνση στον αστράγαλό του. Ακολούθησε θεραπεία για τον τραυματισμό του και μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε το τέλειο σπίτι γι 'αυτόν.



Ο Wallace μπορεί να ήταν ένας ατίθασος δρομέας αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά γλυκός και φιλικός, ακόμα και με άλλα σκυλιά. Ζει πλέον ευτυχισμένος με τη νέα του οικογένεια και έναν τετράποδο συγκάτοικο!

Δείτε το βίντεο της διάσωσής του






0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld