Ρωσία: Εξοντώνουν τα αδέσποτα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η πόλη του Σότσι έχει προσλάβει μια ιδιωτική εταιρεία να σκοτώσει όσους περισσότερους αδέσποτους σκύλους, πριν διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Περιγράφοντας τα ζώα ως «βιολογικά σκουπίδια», ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούν δηλητήριο και παγίδες προκειμένου να απαλλάξουν την πόλη από τα αδέσποτα, πριν χιλιάδες τουρίστες καταφθάσουν στην πόλη για την τελετή έναρξης των αγώνων την επόμενη Παρασκευή.

Η είδηση ​​έχει εξοργίσει ακτιβιστές και φιλόζωους των δικαιωμάτων, οι οποίοι πίστευαν πως είχαν αποτρέψει τα σχέδια για την μαζική εξόντωση των αδέσποτων, μετά τις εκτεταμένες διαδηλώσεις του περασμένου έτους.


«Είμαι υπέρ του δικαιώματος των ανθρώπων να περπατούν στους δρόμους χωρίς να φοβούνται τις επιθέσεις από τα αδέσποτα σκυλιά. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτά τα σκυλιά είναι βιολογικά σκουπίδια». Τι θα συμβεί αν ένας άλτης του σκι κυνηγηθεί την ώρα του άλματος από έναν αδέσποτο σκύλο. Το αποτέλεσμα θα είναι θανατηφόρο και για τους δύο», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.


Στην Μόσχα, διαδριαματίζονται μάχες μεταξύ ομάδων για τα δικαιώματα των ζώων και ''σκύλων - κυνηγών'' που αφήνουν δηλητήριο μέσα σε κρέας, σε πάρκα όπου συγκεντρώνονται αδέσποτα σκυλιά.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld