Βέροια: Δηλητηρίασαν 12 σκυλιά στον Τριπόταμο - Επικήρυξαν τους δράστες με 2.000€

 

Είναι γνωστό ότι ο Τριπόταμος, όπως και πολλές άλλες περιοχές του δήμου Βέροιας, είναι αφιλόξενος τόπος για τα αδέσποτα. Πριν λίγες μέρες οι κατά συρροή δολοφόνοι γέμισαν με φόλες την πλατεία Τριποτάμου, δίπλα ακριβώς από την παιδική χαρά. Αποτέλεσμα, 3 σκυλάκια δεσποζόμενα, 8 αδέσποτα και 1 κουταβάκι, πέθαναν άγρια και βασανιστικά. 

Κάποιοι γονείς που τα παιδιά τους παίζουν καθημερινά στο σημείο ανησύχησαν σοβαρά. Δυστυχώς, αν και το έγκλημα είχε προαναγγελθεί, οι πολίτες είναι απλώς θεατές σε αυτά τα περιστατικά και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά. Όσο ο νόμος της σιωπής και της συγκάλυψης βασιλεύει, οι ένοχοι και οι υπαίτιοι την γλιτώνουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το εγκληματικό τους έργο. 

Αλλά και η γνωστή για τις φόλες περιοχή της Ελιάς δεν έμεινε πίσω, 3 σκυλιά πάλι βρέθηκαν δηλητηριασμένα, ο αριθμός των φολιασμένων ζώων ξεπέρασε τα 30 μόνο το τελευταίο εξάμηνο. Οι ευθύνες του δήμου, που είναι ηχηρά απών από οποιαδήποτε διαχείριση των αδέσποτων και ενημέρωση των πολιτών, είναι τεράστιες. Ζώα αφημένα στη προδιαγεγραμμένη μοίρα τους. Ντροπή για τη πόλη μας.

Επικηρύσσουμε τους δράστες του εγκλήματος στον Τριπόταμο με 2.000 ευρώ, που θα δοθούν σε όποιον δώσει σαφείς πληροφορίες .


Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός που κακοποιεί βάναυσα ένα ζώο, που μπορεί να το βλέπει να τυραννιέται και να υποφέρει, ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ και για την ανθρώπινη ζωή. 


«Όσο οι άνθρωποι σφαγιάζουν τα ζώα, θα σκοτώνονται και μεταξύ τους… πράγματι αυτός που σπέρνει το σπόρο του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να θερίσει χαρά και αγάπη».

Πυθαγόρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ


Φώτο Αρχείου

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld