Π. Φάληρο: Ούρλιαζε για μέρες κλεισμένο μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου


Την Τετάρτη 24/4 το απόγευμα η Φιλοζωική Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Π.Φαλήρου και Ν.Σμύρνης κλήθηκε να βοηθήσει ένα σκυλί που βρισκόταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο. Αυτό που αντίκρυσαν οι εθελοντές όταν έφθασαν στο σημείο, ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Το άτυχο σκυλί βρισκόταν κλεισμένο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μέσα σε ένα κλουβί, με δύο πήλινα δοχεία. Σύμφωνα με περίοικους, το άκουγαν να ουρλιάζει για βοήθεια επί 10 μέρες


Ωστόσο οι εθελοντές υποστηρίζουν ότι η εικόνα που αντίκρυσαν, παρέπεμπε σε ένα σκυλί που βρισκόταν εγκλωβισμένο εκεί για μήνες. Το σκυλί ήταν γεμάτο τζίβες, χωρίς νερό και φαγητό, αναγκασμένο να κοιμάται πάνω στις ακαθαρσίες του και να τις τρώει για να κατευνάσει την πείνα του. Η μυρωδιά του ήταν απερίγραπτη.

Τα μέλη του σωματείου απεγκλώβισαν το σκυλί και το μετέφεραν για τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται πλέον υπό την προστασία του σωματείου με διαρκή παρακολούθηση, αφού του χορηγείται νερό και φαΐ σε εξαιρετικά μικρές.

Ο ένοχος έχει εντοπιστεί από τις μαρτυρίες των γειτόνων και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Να σημειώσουμε επίσης, πως το απόγευμα του Μ. Σαββάτου εντοπίστηκε στην Μαρίνα του Φαλήρου μια βαλίτσα γεμάτη πέτρες με το κουφάρι ενός σκύλου σε αποσύνθεση.



7 σχόλια:

  1. Το άκουγαν να ουρλιάζει και πέρασαν 10 ημέρες για να ειδοποιήσουν οι γείτονες να σωθεί το σκυλάκι? Αναίσθητοι ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεωρώ πως θα έπρεπε να γίνει καταγγελία εναντίον όλων εκείνων,
      που για 10 μέρες ΔΕΝ ενδιαφέρθηκαν να δουν τι συμβαίνει στην γειτονιά τους.

      Διαγραφή
  2. κανενα σκυλί δεν μπορει να ζησει πάνω απο 2-3 μέρες κλεισμένο μεσα σε αυτοκίνητο.Ειδικά με τη ζεστη που εκανε, μη λέμε και οτι θέλουμε....Μπράβο στην ομάδα που το έσωσε και για τον "ιδιοκτητη"
    ευχομαι κακό ψοφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να ψοφισει ο μαλακας που το αφησε εκει και αυτοι που το ακουγαν κ δεν εκαναν τιποτα... αι σιχτιρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ιδιοκτήτης είναι κτήνος και του εύχομαι να ψοφήσει με παρόμοιο τρόπο!όσοι το άκουγαν και δεν έκαναν τίποτα πως να χαρακτηριστούν??ευτυχώς η ψυχούλα επέζησε..καλή ζωή να έχει από εδώ και πέρα..δυστυχώς ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γυρίσει επάνω τους όλη αυτή η κακια,να υποφέρουν να φοβηθούν,να υποστούν στο δεκαπλάσιο απ αυτά που κάνουν τα όχι εξαμελιας αλλά φαντάζομαι τι άλλα θα έχει κανει στο ανυπεράσπιστο ζώο..κακό ψωφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld