Η κακοποιημένη Αγάπη ψάχνει οικογένεια


Η κακοποιημένη Αγάπη μας! Τι να πω γι΄αυτό το κορίτσι;


Πέρσι τον Ιανουάριο της κάναμε προληπτικά αντιλυσσικό εμβόλιο.. Ήταν αδέσποτη.. Και φυσικά παρατημένη.. Τη φρόντιζε ο κόσμος! Όπως και τα κουτάβια της.. Μετά από δυο μήνες κάποιο τέρας της φέρθηκε πολύ άσχημα και την παράτησε με αιμορραγία να αργοπεθαίνει σφαγμένη σε πολλά σημεία και με εξαιρετικά βαθιές και μεγάλες τομές... Είχε χάσει πολύ αίμα.. Το χειρουργείο που έκανε ήταν εξαιρετικά δύσκολο και πολύωρο. (Προτίμησα να μη δημοσιεύσω τις τραγικές εικόνες.. Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν αντέχουν τέτοιο θέαμα..) Η κακόμοιρη ήταν ήδη δύο ημέρες σε αυτή την κατάσταση, όταν μας ειδοποίησαν να πάμε να την πάρουμε.. Τα κουτάβια δυστυχώς δεν τα βρήκαμε.. Τα είχαν εξαφανίσει..Ανάρρωσε, τα τραύματά της έκλεισαν κι ενώ έχει περάσει διάφορα, συνεχίζει ακόμα να εμπιστεύεται τους ανθρώπους!


Φυσικά η ιστορία της δεν τελειώνει εδώ.. Ταλαιπωρείται από διάφορες αρρώστιες.. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο έως απίθανο να υιοθετηθεί, αλλά δεν μπορούμε να της κόψουμε τις ελπίδες για ένα ζεστό σπιτάκι, γεμάτο αγάπη! Το΄χει ανάγκη! Ίσως να τη λυπηθεί κάποιος και να την αγαπήσει! Ποτέ δεν ξέρεις!


Είναι περίπου 8 χρονών, έχει υπέροχο βλέμμα, σε κοιτάζει ζητώντας τα χάδια σου! Είναι πανέμορφη και ιδιαίτερα αγαπητή! Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα τη λυπηθεί!
(αρ. τσιπ. 900096000051430)


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986617212 (what's up) απογευματινές ώρες, 6947942672 Δευτέρα-Παρασκευή μεταξύ 10-6
email: oekedessas@gmail.com 

facebook

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld