Άργος: Προσφέρει 1000€ αμοιβή για να βρεί αυτόν που της δηλητηρίασε τα σκυλιά


Η Ελένη Πειρούνη από το Άργος την Παρασκευή 30 Μαΐου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα τραγικό θέαμα, όταν εντόπισε τα σκυλιά της νεκρά από δηλητήριο.


Τα άτυχα σκυλιά βρέθηκαν να κείτονται νεκρά στην οδό Ήρας, κοντά 2ο Δημοτικό σχολείο. Η Ε.Π. ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και προσφέρει 1000 ευρώ αμοιβή προκειμένου να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος.

"Αν μπορείτε να τοποθετήσετε έστω και μία αφίσα σε κάποιο κεντρικό σημείο στο Άργος, να καταλάβουν αυτοί που το έκαναν ότι κάποιους πονάει. Τα σκυλάκια μου δε θα γυρίσουν ποτέ πίσω. Η μοναδική μου ικανοποίηση θα είναι να δω αυτή την αφίσα παντού!"

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για το περιστατικό, καλέστε στα τηλέφωνα της αφίσας.



1 σχόλιο:

  1. Σου εύχομαι να τον βρεις αλλά δεν το βλέπω!!! Και κατά τύχη βρήκα την Ιστοσελίδα και μπήκα!! Απλά θέλω να πω ότι δεν έχω κατοικίδιο και ανήκω στους ανθρώπους που δεν θα ήθελα να έχω!! Δεν είναι μίσος η κάτι άλλο απλά δεν θέλω!!
    Αλλά να διαβάζω ότι τα σκυλιά είναι και παιδιά αυτό είναι εξοργιστικό για μένα!!
    Άκου λέει να ήταν τα παιδιά μας….Το ένα είναι ζώο και το άλλο άνθρωπος!!! Το ζώο θα φάει από το δρόμο και ο άνθρωπος σε πιάτο!!! Τώρα να τα παιδιά σου εσύ τα μαθαίνεις να τρώνε από τον δρόμο τότε καλός ανησυχείς για το αν θα φάνε φόλα!! Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν έχεις καν παιδιά και από την απελπισία βαφτίζεις τα σκυλιά παιδιά!!! Κάποια στιγμή ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους!! Δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld