Παλλήνη: Καταζητείται ο άνδρας που έσερνε τον σκύλο του με τη μηχανή


Άλλη μια κτηνωδία σημειώθηκε εις βάρος ενός ζώου, αυτή τη φορά στην περιοχή της Παλλήνης. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν κάτοικος της περιοχής έδεσε το σκύλο του ράτσας πιτ μπουλ και το έσυρε πάνω από 700μ. σε ερημικό δρόμο, έως ότου έπεσε επάνω σε ποδηλάτες και το παράτησε αιμόφυρτο στο δρόμο.
 

To σκυλάκι νοσηλεύεται στο Αττικό και παρά την κακοποίηση που υπέστη, λίγες ώρες μετά κουνούσε την ουρά του και έγλυφε τα χέρια της Φιλοζωικής Ομάδας ''Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας'' η οποία ανέλαβε την φροντίδα του.



Η Φιλοζωική Ομάδα συνέλεξε στοιχεία και από το δρόμο που ήταν γεμάτος αίματα. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους γνωρίζουν το δράστη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του. Τέλος ευχαριστεί, το Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για την άψογη συνεργασία και βοήθεια, καθώς και το Φιλοζωικό σωματείο Πικερμίου.

2 σχόλια:

  1. δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου για καποιο λογο δεν τα θελουν γιατι τα παιρνουν τα καημενα τα ζωντανα και τα κακομεταχειριζονται σαν και αυτο το καημενο τον σκυλοκο απο πανω τοσο αναισθητοι ειναι πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld