Τριήμερο πρόγραμμα φθηνών στειρώσεων για τα ζώα της Ικαρίας


Η Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Ικαρίας διοργανώνει ένα πρόγραμμα στειρώσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο παλιό σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

Η ανταπόκριση που είχαν αντίστοιχα προηγούμενα προγράμματα σε ιδιοκτήτες γατών και σκύλων, όπως επίσης και σε ανθρώπους που φροντίζουν για τα αδέσποτα της περιοχής ήταν συγκινητική, ώστε να είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε στον αριθμό των ενδιαφερόντων για ραντεβού. Τα προγράμματα αυτά συμβάλλουν στον έλεγχο του πληθυσμού των γατιών και κουταβιών που προκύπτουν και επιπρόσθετα οι υπάρχοντες πληθυσμοί γατιών είναι καλύτερα στην υγεία τους και στις συνθήκες διαβίωσής τους. Να υπενθυμίσουμε, επίσης, τη σημαντική συμβολή της στείρωσης στην υγεία, την ευημερία  και τη μακροζωία των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να κανονίσετε ένα ραντεβού για το δικό σας ζωάκι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Carol McBeth στο τηλέφωνο 6944240222

Προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνους που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για ραντεβού, επομένως, για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και για να διασφαλιστεί η ώρα και το μέρος του ραντεβού, παρακαλούμε μην καθυστερήσετε την επικοινωνία σας.

Οι χρεώσεις είναι οι ελάχιστες δυνατές (δεδομένου ότι η κτηνιατρική ομάδα καλύπτει μόνη της εξ ολοκλήρου τα αναγκαία έξοδα, πχ μεταφορά, φάρμακα, κλπ). Για περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στον ανωτέρω αριθμό.

5 σχόλια:

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε?Ερχεται καθε απίθανος που δηλωνει κτηνιατρος περνει βολτα στα χωρια και κανει στειρωσεις.Κτηνίατρος κατα δήλωση,αδεια ακησεως επαγγελματος κατα δήλωση,χώρος ελεγχόμενος όπου βρούμε,με αμοιβή ότι κάτσει ολα μαύρα....τρέξτε τρέξτε εδώ οι φθηνές στειρώσεις . το τριήμερο 9-11 ιουλιου εθελοντης παιδίατρος θα εξετάσει τα παιδιά σας στην παλιά πλατεια του χωριου και εθελοντης χειρουργος θα σασ χειρουργησει σε καλη τιμη στον παλιο σταβλο του χωριου.ελα περαστεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίπτωση επιπλοκής μετά από 4-5 μέρες, ποιος θα το δει το ζώο; ο Dr Skype;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δάσκαλος του χωριου εθελοντης κι αυτος,επανεξέταση στην σταση του κτελ με την ελαχιστη αμοιβη βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς ΣΔΟΕ και ελεγχτικές υπηρεσίες θα κινηθούν όπως πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld