Μέγαρα: Ξεψύχησε ο σκύλος που σύρθηκε στην άσφαλτο από τον 80χρονο




Σοκ έχει προκληθεί στην φιλοζωική κοινότητα από το ειδεχθές περιστατικό κακοποίησης που σημειώθηκε στα Μέγαρα και δημοσιεύσαμε στο dogworld (δείτε ΕΔΩ). 

Όπως αναφέραμε χθες υπήρχε η πληροφορία πως ο άτυχος ο σκυλάκος δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς, την πληροφορία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας Άποψη Μεγάρων.  

Ο άτυχος σκύλος εκτός από τα βαριά τραύματα που υπέστη από το σύρσιμο στην άσφαλτο, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες επρόκειτο για ένα μάτσο κόκκαλα με προχωρημένη ψώρα. Η κλινική του εικόνα δείχνει πως αργοπέθαινε εδώ και πολύ καιρό από ασιτία και έλλειψη ιατρικής φροντίδας.

Αναμένεται να γίνει γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, ώστε ο 80χρονος δράστης να τιμωρηθεί με την βαρύτατη ποινή, όπως του αξίζει. Να σημειώσουμε πως ο δράστης στο Α.Τ. υποστήριξε πως το σκυλί δεν ήταν δικό του και το πήρε για να το πάει στον γιατρό.

2 σχόλια:

  1. Πόσο κακία μπορείς να έχεις ρε παππού και δειλία για να τα βάζεις με αδύναμα πλάσματα...σε λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld