Σέρρες: 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τον 69χρονο που σκότωσε αδέσποτο




Με 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών ο 69χρονος άνδρας που βασάνισε μέχρι θανάτου ένα αδέσποτο σκυλί στο χωριό Χαρωπό Σερρών! 

Το ειδεχθές περιστατικό συνέβη την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 9μμ. Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών το ανθρωπόμορφο κτήνος, κάτοικος Χαρωπού, σκότωσε ένα κοκκαλιασμένο απο την πείνα αδέσποτο σκυλί χτυπώντας το βάναυσα, αλλεπάλληλα, κυρίως στο κεφάλι με ένα ξύλινο παλούκι! 


Φαίνεται και από τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τον αστυνομικό που συνέλαβε επ' αυτοφώρο τον απάνθρωπο εγκληματία, πως το ζωάκι πρέπει να ήταν τόσο ανήμπορο και υποσιτισμένο που δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το δολοφόνο του, αλλά αδύναμο να αντιδράσει δέχτηκε όλα τα φονκά χτυπήματα μέχρι που ξεψύχησε! 

Ο αστυνομικός - μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο για το περιστατικό. Ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε το ζώο, αλλά υποστήριξε ότι είναι ευαίσθητος άνθρωπος με πρόβλημα υγείας.


7 σχόλια:

  1. τωρα αν πω οτι ειναι αρρωστος ο ανθρωπος θα γελασετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψυχοπαθης επικυνδυνος ??στο ψυχιατρειο λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλτε του πεντε γκαζακια στο αυτοκινητο, τουλαχιστον να πληρωσει ετσι. Εκει στο Χαρωπο που τον ξερετε τον αλητη τον σκατογερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτες δεν ειναι ποινες ακου αναστολη.... ουτε οι οκτω μηνες ειναι ποινη... 8 χρονια στο κεφαλι και μεσα χωρις δικαιωμα εφεσης.... ρωτησε κανεις το σκυλακι πως ενιωθε και τι εζησε μεχρι να πεθανει;;;; ειμαστε πολλοι σκουληκια τελικα αν και τωρα βριζω τα σκουληκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Η ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΑΕΡΙΩΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ .
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ? ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ . ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ .
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ,ΔΗΛΑΔΗ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΜΟΝΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!! ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΖΩΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΥΠΕΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ....!!! ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. distixws oi nomoi mas gia ta zwa einai xalia... pws tha vali mialo to ktinos?? an8ropws o opios mpori na skotosi zwo mpori efkola na skotosi kai an8ropw..einai epikindinos gia tin kinonia!! kliste mesa to skouliki....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld