Θρίλερ στη Ξάνθη: Νεαρή υιοθετεί και εξαφανίζει σκυλιά! Βοηθήστε να βρεθούν τα ζώα



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη, καθώς νεαρή φέρεται να υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλί από την Φιλοζωική Κομοτηνής του οποίου η τύχη έκτοτε αγνοείται.

Τι ακριβώς συμβαίνει

Συγκεκριμένα η νεαρή Δ.Ρ. κάτοικος Ξάνθης, στις 7 Ιουλίου 2014 υιοθέτησε ένα μικρόσωμο σκυλάκι από την Φιλοζωική Κομοτηνής και όπως όλα δείχνουν, την ίδια ακριβώς μέρα το εγκατέλειψε. 

Σύμφωνα με τα μέλη του σωματείου, σε καθημερινή επικοινωνία που είχαν μαζί της υποστήριζε ότι όλα είναι τέλεια. Μάλιστα σκαρφιζόταν σενάρια και ιστορίες για το πως περνούσαν τη μέρα τους, τι έκανε η σκυλίτσα στις βόλτες τις και πως εξελίσσεται το θέμα της φοβίας της. 

Οι μέρες περνούσαν και η νεαρή αρνούνταν να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας, οπότε η Φιλοζωική Κομοτηνής όρισε ραντεβού μαζί της ώστε να επιστραφεί το σκυλί. Η νεαρή όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού.

Σε επικοινωνία της δικηγόρου του σωματείου με τους γονείς της, ο πατέρας της υποστήριξε ότι είχε εγκαταλείψει το σκυλί την ίδια ακριβώς ημέρα που το υιοθέτησε στο δρόμο.

Παρά την ενημέρωση που είχε λάβει εξ' αρχής από την Φιλοζωική πως σε περίπτωση που μετανιώσει για την υιοθεσία, το σκυλί επιστρέφεται αυστηρά, η ίδια προτίμησε να εγκαταλείψει ένα φοβικό σκυλάκι μόλις 5 κιλών σε μια άγνωστη πόλη, φτιάχνοντας ταυτόχρονα όλο αυτό το καιρό σενάρια επιστημονικής φαντασίας για την συμβίωσή τους.

Όταν η Φιλοζωική κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί της και της ζητήθηκε να υποδείξει το σημείο όπου εγκατέλειψε το ζώο, η νεαρή ξεστομίζοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς αρνήθηκε οποιαδήποτε βοήθεια λέγοντας ''Ελάτε να το βρείτε μόνες σας''.


Η Φιλοζωική Κομοτηνής έχει προβεί ήδη σε καταγγελία στην Αστυνομία της Ξάνθης και έχει εξαπολύσει έρευνα προκειμένου να βρεθεί το ζώο. Το σκυλί είναι τσιπαρισμένο και φέρει τα στοιχεία της φιλοζωικής οπότε η νεαρή διώκεται για κλοπή και εγκατάλειψη ζώου.

Παρακαλούμε θερμά εάν δείτε το σκυλί της φωτογραφίας (επάνω) καλέστε στο 6972337563 στο 6944620973 και στο 6948587887. Ίσως να τριγυρνά στην περιοχή της οδού Τσιμισκή. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαφανίζει ζώο

Μια απίστευτη ανακάλυψη έκαναν τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής όταν, σε επικοινωνία που είχαν με ανεξάρτητους φιλόζωους στην πόλη της Ξάνθης, διαπίστωσαν πως τον Ιούνιο η Δ.Ρ. είχε υιοθετήσει και εξαφανίσει και άλλο κουτάβι, το οποίο επίσης αναζητείται (βλέπε φώτο).



Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια υπόθεση ιδιαιτέρως σοβαρή. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.


dogw0rld.blogspot.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

23 σχόλια:

  1. ειναι δυνατον να ειναι κανεις τοσο ηλιθιος?? Τι χρησιμευει μια ειδηση σε μια φωτογραφια οπου δεν φαινεται προσωπο?? ΕΛΕΟΣ πια με ανθρωπους που δεν ξερουν τι κανουν και γιατι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το σκυλί θέλουν βοήθεια όχι για δολοφονία...

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν δείχνουν το πρόσωπο της ,τι φοβούνται μην μας κάνει ντα;

      Διαγραφή
  2. Τέλος πάντων, καλό θα ήταν να μπει απλά η φωτογραφία της σκυλίτσας προς ενημέρωση και ανεύρεση. Τώρα , όσον αφορά το συγκεκριμένο άτομο, ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ή δημοσιοποιείται το όνομά της (η φωτο δεν είναι απαραίτητη), ή απλά δεν αναφέρουμε τίποτε. Η δημοσιοποίησξ είναι χρήσιμη γιατί απ' ότι φαίνεται η κυρία το έχει κάτι σαν hobby και καλό είναι οι Φιλοζωικές να είναι υποψιασμένες (το ίδιο ισχύει και για τους ιδιώτες). Απο κει και πέρα η υπόθεση νομικά πήρε το δρόμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mipws ta basanizei kai ta skotwnei??? katholou apithano einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti kserw polu kala tin gamimeni to kwlouio8etimeno na poume tin kompleksikia 8a paw na t vrw dn uparxei periptwsi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαυτο και εγώ φοβαμε. Για τα δηκα μου έχω και εγώ τρία κάνης τεριε θυληκα και θέλω να τα δωσω αλλα με αυτα που ακουο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά έχω διαβάσει και για άλλες περιπτώσεις ατόμων που υιοθετούν κατ'εξακολούθηση αδέσποτα ζώα και μετά προωθούν τα ζώα στο εξωτερικό για εργαστήρια πειραμάτων! Επί αμοιβή εννοείται...
    Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με σατανίστρια που τα χρησιμοποιούν σε θυσίες...Πάντως αν δεν βρεθούν τα ζώα που έχει εξαφανίσει, δεν είναι καλά τα πράγματα. Κάποιος την αποκαλεί «παλιουιοθετημένο», μήπως έχει κανένα σύνδρομο-κόμπλεξ τέτοιου είδους και ξεσπάει στα σκυλιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "κωλουιοθετημένη" δεν κολλάει, υπάρχει σύνδρομο το οποίο ουδεμία ομοιότητα...
      Εγώ στερούμαι το πρωινό μου για να μαζέψω λεφτά για 5 αδέσποτα και την γλυκήτατη μητέρα τους , για αυτόματες ταίστρες όταν θα λείπω....

      Κανονικά θα έπρεπε να τους είχε αγοράσει σπίτι αν είχε σύνδρομο ιδρυματισμού, οπότε μάλλον κάτι άλλο παίζει!

      Διαγραφή
  7. thn nikoloulh thn eidopoihsate na brei to skuli????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσενα ανωνυμε 22/7/2014-9:04 σε ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sta @@ m an me 3ereis ela na me breis!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai gw se xerw. Eisai o skatopsixos tis diplanis portas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κυριά δεν έχει facebook? δωστε το λινκ στην δημοσιότητα εάν το ξέρει κάποιος να την κάνουμε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί κρύβετε το πρόσωπο της????? Γράψτε και το όνομα της ξεφτιλίστε την.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για μεσημεριανο τα ετοιμαζει. Σιγουρα εχει καταξυχτη σπιτι της και ετοιμαζεται για τον χειμωνα. Το εχω ξαναδει το εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοπέλα είναι "μαύρη" απο την κορυφή ως τα νύχια... και εννοώ μέσα και έξω... ψάξτε για σατανιστικές τελετές...

      Διαγραφή
  14. Θελει μεγαλη προσοχη που δινονται ζωακια για υιοθεσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όνομα και φωτογραφία να φαίνεται η ανώμαλη, αν εξαφανίσει παιδιά αύριο θα της κρύβεται την μάπα να μην ξέρουμε ποια είναι; Πουτάνα και καργιόλα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί βριζετε??? Ποτέ δεν το κατάλαβα ... ή υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσυνης ή κοπέλα θα πάει φυλακή έχει προβλήματα ψυχολογικά ίσως το ναλετε κακίες δε σας κάνει σπουδαιους.. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε δεν το πιστεύω!!! Έχω καταλάβει ποιά είναι από την φώτο, από τα αρχικά του ονόματός της και από την περιοχή που γράφει το κείμενο! Πριν Από 3 χρόνια υιοθέτησε κι από μένα κουταβάκι ημίαιμο μαλτεζάκι, δεν μου έδωσε ποτέ πληροφορίες για το πως ειναι το σκυλάκι. Την έβλεπα στην Ξάνθη και ποτέ δεν το είχε μαζί της, όταν την ρωτούσα μου έλεγε ότι είναι μια χαρά με τους γονείς της! Τελευταία φορά δεν με χαιρέτισε καν! Είμαι σίγουρη ότι είναι αυτή!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΩΑΚΙΑ...ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΑΚΑΚΑ ΖΩΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld