Βέροια: 82χρονος χτύπησε κουτάβι με καδρόνι και του έσπασε το πόδι - Βοηθήστε να γίνει καλά


Νέο περιστατικό κακοποίησης αυτή τη φορά στη Βέροια. Προχθές Σάββατο 19 Ιουλίου το απόγευμα, 82χρονος στον Τριπόταμο Βέροιας χτύπησε άγρια με καδρόνι αδέσποτο κουτάβι 4 μηνών, επειδή μπήκε στην χωρίς περίφραξη αυλή του και του προκάλεσε συντριπτικά κατάγματα και αμυχές στο μάτι. 

Σύμφωνα με την δικηγόρο και πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Βέροιας (ΖΩ.Η.) Βάσω Τάκη  έσπασαν τόσο η κερκίδα, όσο και η ωλένη στο μπροστινό δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. 


Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, τα οποία τρομοκρατήθηκαν. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κάποιων φιλόζωων, ο δράστης δεν έδειξε καμία μεταμέλεια και δικαιολόγησε απόλυτα την πράξη του. Θα γίνουν όλες οι δέουσες ενέργειες στην αστυνομία, αν και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, ουσιαστικά δεν θα έχει σοβαρές ποινικές συνέπειες. 



Το χειρουργείο θα γίνει μάλλον σήμερα και τα έξοδα της εγχείρησης με μια πρώτη εκτίμηση θα είναι τουλάχιστον 300 ευρώ. Θα εξαρτηθεί αν θα τοποθετηθούν μόνο ήλοι ή και πλάκες. Αν θέλετε να στηρίξτε οικονομικά το σωματείο που δίνει αγώνα για να ανταπεξέλθει στα καθημερινά περιστατικά μπορείτε να το κάνετε στον εξής λογαριασμό τραπέζης:
Alpha Bank 829 002101 001489
ΙΒΑΝ GR46 0140 829 002101 001489
 

Τηλ. 6932726576, 6945316083




2 σχόλια:

  1. psofa kwlogere prin thn wra sou,eimaste gematoi apo tetoious "an8rwpous".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεν προκειται να τιμωρηθει για αυτο που εκανε λογω του προχωρημενου της ηλικιας του, το λιγοτερο που θα επρεπε να του επιβληθει ειναι να πληρωσει τα εξοδα για το χειρουργειο του κουταβιου. Μονο αυτον τον τροπο καταλαβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld