Εξαφανισμένα τα αδέσποτα του Βόλου - Φόβοι για θανάτωση καταγγέλλουν οι φιλόζωοι της πόλης!


Φιλόζωοι πολίτες του Βόλου σε επικοινωνία που είχαν με το dogw0rld.blogspot.gr καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή για την παράνομη περισυλλογή αδέσποτων ζώων και εκφράζουν φόβους ότι τα ζώα αφήνονται στην μοίρα τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή ακόμα χειρότερα θανατώνονται. Οι φόβοι τους βασίζονται στο γεγονός ότι έπειτα από επισκέψεις στους χώρους στους οποίους η Δημοτική αρχή θα μετέφερε τα ζώα, διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχουν καθόλου περισυλλεγόμενα ζώα ή ότι είναι πολύ λιγότερα απ όσα μαζεύτηκαν.

Καλούν δε τον Δήμο Βόλου να απαντήσει με στοιχεία για το πού έχουν μεταφερθεί όλα τα σκυλιά που έχουν συλλεχθεί. 


'' Εδώ και ένα μήνα σταδιακά τα αδέσποτα του Βόλου περισυλλέγονται και πολλοί είναι αυτοί (πολίτες και φιλοζωικά σωματεία ) που αναρωτιούνται που οδηγούνται τα ζώα αυτά μετά την περισυλλογή.

Φυσικά η περισυλλογή ήταν, είναι και θα είναι παράνομη χωρίς σύσταση πενταμελούς επιτροπής. Όμως η παρανομία δεν σταματάει εδώ καθώς τα περισσότερα ζώα που περισυλλέχτηκαν σύμφωνα με ανθρώπους που τα φρόντιζαν είναι στειρωμένα και ήρεμα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ενώ η περισυλλογή υγιών σκυλιών συνεχίζεται αντιθέτως σε τηλέφωνα δημοτών & τοπικών φιλοζωικών σωματείων για περισυλλογή άρρωστου ζώου η απάντηση είναι δεν έχουμε χώρο. Όλοι προφανώς αναρωτιόμαστε πως γίνεται να μην έχει χώρο για ένα άρρωστο ζώο και έχει χώρο για όλα όσα περισυλλέγει.

Υποπτευόμαστε πως τα ζώα αφήνονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή θανατώνονται αφού η δημοτική αρχή δεν είναι ξεκάθαρη στις ερωτήσεις μας που βρίσκονται όλα αυτά τα ζώα. ??

Χαρακτηριστικά ενώ η δημοτική αρχή δηλώνει πως τα ζώα μεταφέρονται στις Γλαφυρές (Δημοτικό καταφύγιο Βόλου) ή στον Μαυρόλοφο(ιδιωτικός χώρος) μετά από επισκέψεις στους δύο αυτούς χώρους στο Δημοτικό καταφύγιο δεν υπάρχουν καθόλου περισυλλεγόμενα ενώ στον Μαυρόλοφο υπάρχουν πολύ λιγότερα από όσα μαζεύτηκαν.

ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ καμία αρμόδια αρχή τοπικά ή Πανελλαδικά δεν μπορεί να παγώσει την περισυλλογή.???????


Γιατί δεν προχωράνε οι δικαστικές κινήσεις των σωματείων ??

Γιατί είμαστε δέσμιοι μιας παράνομης πράξης την ίδια στιγμή που σε άλλες πόλεις ζώα περισυλλέγονται, καταγράφονται, στειρώνονται και θεραπεύονται. Ακόμη σε πρόκληση κάποιων που θέλουν να νομίζουν ότι όλα αυτά τα φανταζόμαστε τότε ας μας δείξουν τα ζώα αυτά που περισυλλέχτηκαν αν καταγράφτηκαν και που βρίσκονται.!! ''

3 σχόλια:

  1. Ο γιος της Πουτα..ς ο Μπεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου αρεσει που ρωτατε και γιατι , γιατι βολιωτες μου δεν κανετε τιποτα , καλα που ψηφισατε εναν ηλιθιο εγκληματια , θανατηφορος συνδυασμος , τον αφηνετε να κανει και οτι θελει , ολοι εχουμε σχετικα προβληματα , ομορφος κοσμος για τα ζωα δεν υπαρχει πουθενα στη γη ,τουλαχιστον ομως τα αυτονοητα τα επιβαλλουμε , δικηγορο δεν εχει η γειτονια σας?? εισαγγελεα ?? καναλια αθηναικα ισως που ψοφανε για ειδησεις ?? εμεις εδω δεν θελω να πω τι θα του ειχαμε κανει ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld