Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη καλοί άνθρωποι!



Απόδειξη πως υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι στον κόσμο είναι οι οδηγοί ταξί στην πιάτσα Νέας Πολιτείας Εύοσμου έξω από το γυμναστήριο του ΑΙΑ οι οποίοι έχουν υπό την εποπτεία τους ένα αδέσποτο σκυλάκι και το φροντίζουν. 

Η Φιλοζωική Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου ''Η Στοργή'', όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μόλις πληροφορήθηκε την ύπαρξη του αδέσποτου έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι. Εκεί, τα μέλη του σωματείου, βρέθηκαν μπροστά σε μια απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη.



Ένα αυτοσχέδιο ξύλινο σπίτι σκύλου στις κατάλληλες διαστάσεις για το συγκεκριμένο σκυλάκι και σωστά κατασκευασμένο. Το σπίτι μέσα είχε στρωμένα χαλάκια. Εξωτερικά ο χώρος ήταν πεντακάθαρος, υπήρχε φρέσκια τροφή και καθαρό νερό.

Ο κύριος Παυλίδης Θεόφιλος, οδηγός ταξί, ανέφερε στο σωματείο:

'' Το σκυλάκι ήταν εδώ πάρα πολύ καιρό και ο κύριος Χαριτίδης Ιωάννης πήρε την πρωτοβουλία να του φτιάξει σπιτάκι να το πάει στο γιατρό και να το προσέχει. Εγώ όπως και κάποια άλλα άτομα το ταΐζουμε και του βάζουμε νεράκι.''


Το σωματείο επικοινώνησε με τον κ. Χαριτίδη και του εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την πρωτοβουλία του και την ανθρωπιά του.


Αξιοσημείωτο είναι πως εκτός από το σπιτάκι του σκύλου, στο σημείο υπήρχαν αυτοσχέδιες κατασκευές για γόπες σκουπίδια κλπ…



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld