Ο αδέσποτος σκύλος, το πάπλωμα, η καταστηματάρχισσα, η ανθρωπιά..




Η συγκινητική αυτή εικόνα αποδεικνύει ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι. Όπως αναφέρει η Ζωοφιλική Εθελοντική Δράση Κατερίνης ο αδέσποτος σκυλάκος βρήκε τον καλό του άγγελο στο κατάστημα της κυρίας που βρίσκεται πίσω στο Δημαρχείο.

Κάθε πρωί η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αφού ανοίξει την επιχείρησή της, δεν ξεχνά να στρώσει το παπλωματάκι για να κοιμηθεί γαλήνια ο σκυλάκος μέχρι το βράδυ που κλείνει το μαγαζί. Δυστυχώς η καταστηματάρχισσα αναγκάζεται το βράδυ να τον ξυπνάει και να βάζει το πάπλωμα μέσα γιατί πολλές φορές οι ''καλοπροαίρετοι'' το παίρνουν και το πετάνε. Αφήνει όμως μαξιλάρια και ο τυχερός σκυλάκος κοιμάται εκεί με τον φίλο του τον Λένον την νύχτα.

Όπως αναφέρει η Ζωοφιλική Εθελοντική Δράση Κατερίνης η ιδιοκτήτρια δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί ούτε το όνομα της αλλά ούτε και το όνομα του καταστήματος της γιατί δεν την ενδιαφέρει να προβληθεί...Ότι κάνει το κάνει από αγάπη για τα ζώα!


5 σχόλια:

  1. ...την ευχαριστώ βαθύτατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καλοι. Ανθροποι. Φενονται. Απο της. Πραξης. Τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη. Ειναι. Ζωη σκυλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ παραδειγμα προς μιμηση για ολους μας σας ευχαριστουμε θερμα για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ που δειχνετε σε ενα αθωο πλασματακι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld