Η πρώτη λιμουζίνα για σκύλους από την Ρολς-Ρόις! (Φώτο)


Κάθε χρόνο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, πανάκριβα και ταχύτατα αυτοκίνητα κλέβουν την παράσταση. Αυτή τη φορά όμως τα φώτα θα πέσουν στην πρώτη λιμουζίνα για σκύλους που θα παρουσιάσει η Ρολς-Ρόις!

Η διάσημη μάρκα αυτοκινήτων, η οποία φημίζεται για τις πολυτελείς λιμουζίνες της, παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για σκύλους. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έρχονται να ανατρέψουν όσα είχαμε συνηθίσει για τα λατρεμένα τετράποδα αφού πλέον θα μπορούν να ανεβαίνουν μόνα τους στην Ρολς-Ρόις και να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.





Το μόνο που απαιτείται είναι ένα ειδικό κολλάρο. Αυτό περιέχει ένα τσιπάκι και όταν ο σκύλος πλησιάσει το αυτοκίνητο, αυτό ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να κατεβαίνει αυτόματα μια ράμπα στο πίσω μέρος, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον σκύλο να ανέβει. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος έχει όλη την άνεση που θα ήθελε ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου προκειμένου να απολαύσει τη βόλτα του. Το μοναδικό ίσως δεν σκέφτηκε ο σχεδιαστής είναι ότι στους σκύλους δεν αρέσει να κάθονται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου αλλά μπροστά και μάλιστα με ανοιχτό το παράθυρο!



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld