Καρδίτσα: Δημοτικά τέλη υπέρ των αδέσποτων στο λογαριασμό του νερού!


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας ψήφισε στη συνεδρίαση της 4/2/2015 (κατά πλειοψηφία) την επιβολή δημοτικών τελών για τα αδέσποτα σκυλιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας karditsalive.net στοχεύει στη συγκέντρωση 40 με 45 χιλ. €, (από τους δημότες που έχουν στην κατοχή τους σύνδεση ύδρευσης), για τη ''φροντίδα'' των αδέσποτων σκυλιών σε συνεργασία με το ''Φιλοζωικό Όμιλο'' και ιδιώτες κτηνιάτρους. 


Να θυμήσουμε ότι παλιότερα και συγκεκριμένα στις 17/04/2013 είχαμε δημοσιεύσει στο Dogw0rld  την πρόταση που είχε γίνει από το Φιλοζωικό Όμιλο Καρδίτσας να μπει στον λογαριασμό της ΔΕΥΑ το ποσό των 0,50e (αντιστοιχεί σε 3e τον χρόνο) ως ενίσχυση για τα τεράστια έξοδα των αδέσποτων ζώων [τροφές, εμβόλια, φάρμακα, στειρώσεις κλπ.] (Διαβάστε ΕΔΩ). Η πρόταση τότε είχε θετική ανταπόκριση αλλά όπως φαίνεται είχε μείνει στάσιμη. 

Ευχόμαστε και άλλοι Δήμοι να μιμηθούν το παράδειγμα της Καρδίτσας και της Πρέβεζας, η οποία ήταν η πρώτη πόλη που θέσπισε τέλος υπέρ των αδεσπότων ζώων στον λογαριασμό της ΔΕΥΑ, 1 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό (Διαβάστε ΕΔΩ).


7 σχόλια:

  1. Μπράβο σ' αυτόν που το σκέφτηκε και το πρότεινε, μπράβο σ' αυτούς που το δέχτηκαν. Μακάρι και άλλες πόλεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Α, ρε Καρδίτσα, πατρίδα μου γλυκειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ,ΜΑ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΑΓΩΣ....
    ΑΛΛΑ,ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ,ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ,ΩΣ " ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑ ΝΟΜΙΜΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ.."...ΔΕΝ ΙΑ ΣΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ...!!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά είναι κι από πού προκύπτουν αυτά τα κονδύλια;Διαφωτiστε μας

      Διαγραφή
    2. Ποιά είναι κι από πού προκύπτουν αυτά τα κονδύλια;Διαφωτiστε μας

      Διαγραφή
  3. KOTZAMPASIS και τι θέλεις να γίνει φίλε μου δηλαδή? Κταδικάζεις αυτήν την κίνηση? Ωραία αυτά τα λεφτά όντως τρώγονται από όλους αυτούς που "προστατεύουν" την πατρίδα!!! Αυτά τα πλάσματα γιατί να μην τα φροντίσει κανένας? Τι θα είναι για τους φορολογούμενους πολίτες να δίνουν 3 ευρώ τον χρόνο και να φροντίζουν στην ανάπτυξη του τόπου τους? Φαίνεσαι μορφωμένος άνθρωπος αλλά μάλλον η παιδεία σου είναι απλά πλασματική και τίποτε άλλο!!! Ειλικρινά εύχομαι να διευρύνεις τους ορίζοντες σου κάποια στιγμή και όταν σου δείχνουν το δάσος να μην κοιτά το δάχτυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχήν είναι 4 το έτος. 2ον και ποιος σου είπε ότι θέλω εγώ να πληρώνω για τους κόπρους???

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλό γιά νάναι αληθινό, γιά εμάς φυσικά σαυτή τή χώρα τών αντιθέσεων καί αντιφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld