Συγκινητικό Βίντεο: Ροτβάιλερ θρηνεί για το νεκρό ''αδερφό'' του


Αυτό το σπαρακτικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα ροτβάιλερ θρηνεί για τον νεκρό φίλο του.

Ο Brutus έβαλε το κεφάλι του πάνω στο άψυχο σώμα του φίλου του Hank και κοιτά δυστυχισμένα την κάμερα. Τα μάτια και το βλέμμα του τα λένε όλα.

Ο κηδεμόνας του δήλωσε: «Ο Brutus ποτέ δεν έκλαψε δύο χρόνια τώρα που τον έχω. Είναι σαφές και μπορείτε να το δείτε στα μάτια του πως κλαίει για τον αδελφό του, ο οποίος έφυγε από την ζωή.

«Είμαστε και οι δύο συντετριμμένοι και κλαίμε. Αυτή είναι η απόδειξη ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα και αισθάνονται τον πόνο όπως ακριβώς κάνουμε κι εμείς.»




Ο Brutus υιοθετήθηκε το 2013 από ένα καταφύγιο και είχε γίνει αχώριστος με τον Hank, ο οποίος ήταν άρρωστος για αρκετό καιρό.

Δείτε το





3 σχόλια:

  1. Κλαίω μόνο και μόνο με τον τίτλο...αδυνατώ να ανοίξω το βίντεο. Πάρτε το όλοι χαμπάρι, τα ζώα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τους ανθρώπους. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΕΞΑΙΣΙΩΝ ΣΚΥΛΩΝ. ΕΧΩ Κ Ο ΙΔΙΟΙΣ ΡΟΤΤΥ 6 1/2 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΣΚΥΛΙΑ (ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ, ΓΚΡΙΦΟΝ Κ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ). ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ''ΦΥΓΕΙ'' !! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΧΑΝΚ Κ ΒΡΟΥΤΟΥ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld