Αρνούνται το περιστατικό οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας στην Νέα Σμύρνη




Έπειτα από το χθεσινό δημοσίευμα της απαγόρευσης εισόδου τυφλής γυναίκας με τον σκύλο - οδηγό της σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ), το οποίο έκανε το γύρο του διαδικτύου, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μέσω email έδωσαν την δική τους απάντηση.

'' Δια της παρούσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στην ιστοσελίδα σας έχουν αναρτηθεί σχόλια τα οποία αφορούν στην επιχείρησή μας» .

Οι εν λόγω αναφορες και τα σχετικά σχόλια σας ενημερώνουμε με την παρούσα ότι είναι αναληθή και ψευδή, αλλά ακόμη δε και η εξιστόρηση του συγκεκριμένου συμβάντος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς αποκρύβονται περιστατικά και στοιχεία, η έλλειψη των οποίων διαστρεβλώνει πλήρως την αλήθεια.


Χαρακτηριστικά σας αναφέρω οτι οι εν λόγω κυρίες δείπνησαν κανονικά με το κατοικίδιο τους την επίμαχη βραδιά και μάλιστα αυτό μπουρούμε να το αποδείξουμε μέσω από την καταγραφή συστημάτων ασφαλείας του μαγαζιού.


Σημειωτέων δε, στις ανωτέρω αναρτήσεις υπάρχουν δυσφημιστικοί χαρακτηρισμοί για την επιχείρηση μας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Σε κάθε περίπτωση η στάση μας και η συμπεριφορά των υπαλλήλων μας είναι και ήταν η δέουσα και σύμφωνη με την ελληνική νομοθεσία.

Σε συνέχεια των ως άνω, όπως διαγράψετε από την ιστοσελίδα σας κάθε σχετική αναφορά, ως αναλύεται ανωτέρω, η οποία σχετίζεται τόσο με την ως άνω επιχείρηση μας όσο και με τους υπαλλήλους μας, καθώς θίγεται βάναυσα η τιμή και η υπόληψη της επιχείρησης μας.

 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση.

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.''



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld