City of dog: Μια διαφορετική έκθεση με φωτογραφίες σκύλων σε διάφορα μνημεία της Θεσσαλονίκης


"City of dog" λέγεται η έκθεση του δημοσιογράφου Κωστή Ζαφειράκη, που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 20:30 ώρα και θα διαρκέσει έως τις 9 Απριλίου) στο Garçon Brasserie.


Ο Κωστής Ζαφειράκης φωτογραφίζει τους σκύλους των φίλων του στα πιο εμβληματικά σημεία - μνημεία της Θεσσαλονίκης. Ρετρό καρτ ποστάλ και ήρωες με χαρούμενες ουρές. Μια φωτογραφική αφήγηση περίπου ρεαλιστική, περίπου παραμύθι.


 
Ο Κωστής Ζαφειράκης φωτογραφίζει τους σκύλους των φίλων του στα πιο εμβληματικά σημεία- μνημεία της Θεσσαλονίκης. Ο Ίμο, η Μάγια, ο Μπλακ, ο Τίμος, η Βέλβετ, ο Λούι, η Μοίρα, η Ισαβέλλα, ο Κέιτο… είναι απλώς η αφορμή για να ξαναβγούμε βόλτες στην πόλη, να ξαναθυμηθούμε και να ανακαλύψουμε τις μικρές και μεγάλες ιστορίες πίσω από τη Ροτόντα, τον Άγιο Δημήτριο, τον Λευκό Πύργο, την εκκλησία των 12 Αποστόλων, την οδό Ολύμπου, την Καμάρα, την πλατεία Ναυαρίνου, τον Αριστοτέλη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τα περιστέρια του, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Θερμαϊκό και γενικώς όλους όσοι -και όλα όσα- συνθέτουν την πολυμορφική φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης. 



Την επόμενη φορά που θα βγείτε βόλτα με τον σκύλο σας (έχοντας στη τσέπη το απαραίτητο σακουλάκι για τις ακαθαρσίες…) δείτε τη γειτονιά σας με άλλο μάτι. Ανακαλύψτε την πόλη, ακολουθώντας τη μύτη τους… τα σκυλιά ξέρουν.




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld