Δεν άντεξε η σκυλίτσα στη Θήβα που σύρθηκε με αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε σε ρέμα




Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η σκυλίτσα στην Θήβα, που πριν λίγες μέρες, σύρθηκε στην 
άσφαλτο με αυτοκίνητο και έπειτα πετάχθηκε σε ένα ρέμα (διαβάστε ΕΔΩ).

Παρά την μεγάλη κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, η γλυκιά Αλίκη δε μπόρεσε να αντέξει και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που υπέστη.


Με λίγα λόγια καρδιάς αποχαιρέτησε την άτυχη σκυλίτσα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας Αγ. Φραγκίσκος που έδωσε μάχη όλες αυτές τις ημέρες για να την κρατήσει στην ζωή.



''Η μάχη δόθηκε, η ιστορία τελείωσε.  Χάσαμε. Η Αλίκη υπέκυψε στα τραύματά της. 

Τα συστήματα του οργανισμού της έκλειναν το ένα μετά το άλλο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Το σοκ που είχε υποστεί η ψυχή της ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φανταζόμασταν.

Η κακοποιήση που είχε δεχθεί, οι πολλαπλές κακοποιήσεις για την ακρίβεια, δεν της επέτρεψαν ποτέ να καταλάβει την ανθρώπινη επαφή ως καλή.

Συμβατός δότης βρέθηκε, η Αλίκη όμως έφυγε πριν καν προλάβουμε να κάνουμε τη δεύτερη μετάγγιση. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, να μπούμε σε αυτό το μικρό παραθυράκι ζωής
που μας έδιναν οι γιατροί. Όταν την βρήκαμε, ήταν ήδη αργά. Απλά, δεν το ξέραμε.

Ευχαριστούμε πολυ όλους τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν να συντονίσουμε αυτό το δύσκολο περιστατικό. Τους γιατρούς στη Δροσιά και την κλινική στην Κηφισιά
που έδωσαν τα πάντα, όσους ήρθατε σήμερα και ήσαστε δίπλα μας στην κλινική με τα αγαπημένα σας πλάσματα και είδατε τον αγώνα μας από κοντά, όλους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για την πολύπλευρη βοήθεια και συμπαράστασή σας.
 

Τα λόγια είναι φτωχά. Μπροστά σε όσα βιώσαμε καλά και κακά αυτές τις μέρες.

Αν και δεν είναι η κατάλληλη ώρα, σας ζητάμε λίγο χρόνο να ανασυνταξουμε τις δυνάμεις μας, να πάρουμε τα πλήρη παραστατικά από τους γιατρούς και το πλήρες κόστος, το οποίο είναι ήδη δυσβάσταχτο, και θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα σας προσωπικά για να επιστρέψουμε τις δωρέες σας για την Αλίκη.


Μετά από 3 χρόνια, μας ξέρετε πλέον, ότι θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι σε όλα μαζί σας. Άλλωστε, εσείς είστε οι μόνοι που είστε δίπλα μας σε όλο αυτό και χωρίς εσάς δε θα μπορούσαμε να κάνουμε ούτε τα μισά.

Αντίο, Αλίκη. Έφυγες την παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων από βάναυση κακοποίηση, δείχνοντάς μας ότι το κακό νικάει ακόμα και δείχνει τη δύναμή του απέναντι στο αθώο, στο αγαθό,
στο καλό, που μόνο ένα κουτάβι μπορεί να προσωποποιήσει στην πληρότητά του.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα αδέρφια σου.

Καλό παράδεισο κορίτσι μας. Και συγγνώμη.''



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld