Κάτοικος του Μεσολογγίου δολοφόνησε αδέσποτο σκύλο με αεροβόλο όπλο

 


Το Σαββάτο 18 Απριλίου και ώρα 7:15 το πρωί περίπου, κάτοικος του Μεσολογγίου αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή ενός μικρού αδέσποτου σκύλου πυροβολώντας το τρεις φορές σχεδόν εξ επαφής με αεροβόλο όπλο. 

Σύμφωνα με την Φιλοζωική Μεσολογγίου, μία από τις τρείς σφαίρες βρήκε το άτυχο ζωντανό στο συκώτι προκαλώντας τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό του . Το νεκρό σώμα του σκύλου μεταφέρθηκε από την Φιλοζωική στην κτηνιατρική κλινική του κ. Παπανικολάου Αλέξανδρου όπου εξέτασε το ζώο βγάζοντας ακτινογραφίες . 

'' Υπάρχουν μάρτυρες που έτυχε να είναι ξύπνιοι εκείνη τη στιγμή. Το τι κατέθεσαν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν θα σας το αποκαλύψουμε (ακόμα) θέλοντας να βοηθήσουμε στο έργο της ώστε ο ένοχος να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη κ να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια αυτή πράξη του.
Το σκυλάκι ήταν ένα μικρόσωμο παιχνιδιάρικο ζώο που ποτέ δεν είχε “απειλήσει” κανέναν. Αυτός που τόσο εύκολα σήκωσε το όπλο, (το ότι ήταν “απλά “ ένα αεροβόλο δεν έκανε καθόλου διαφορά για το άτυχο ζωντανό) σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα σίγουρα δεν είναι καλά στην ψυχική του υγεία . Κυκλοφορεί όμως ανάμεσά μας κάθε μέρα κ ίσως κάποια μέρα έρθει σε επαφή κ με τα παιδιά μας. Το περιστατικό έλαβε μέρος στην περιοχή του Ραδιομεγάρου πίσω από το κατάστημα του κ Μιχάλη Χαντζή.
Να ευχαριστήσουμε εδώ τον διοικητή του Α.Τ. Μεσολογγίου καθώς κ τους άνδρες της ασφάλειας που ανέλαβαν κ την υπόθεση για το ενδιαφέρον που έδειξαν κ είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν να βρουν τον ένοχο σύντομα''
, αναφέρει η Φιλοζωική Μεσολογγίου στην ανακοίνωσή της.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld