Οφθαλμόν αντί οφθαλμού για γυναίκα που άφησε τον σκύλο της στο αυτοκίνητο με 45 βαθμούς κελσίου


Οφθαλμόν αντί οφθαλμού έλεγαν οι παλαιοί και αυτό ακριβώς εφάρμοσε ένας αστυνομικός στο Οχάιο της Αμερικής. Η Shelly Nicholas το καλοκαίρι του 2014, έκανε το λάθος να αφήσει τον σκύλος της στο αυτοκίνητο για να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ η θερμοκρασία έξω άγγιζε τους 45 βαθμούς κελσίου.


Ένας αστυνομικός που έτυχε να περνάει από το σημείο εντόπισε τον σκύλο κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν τελικά επέστρεψε η γυναίκα, είπε στον αστυνομικό ότι ο σκύλος ήταν μια χαρά και ότι έμεινε μόνο 10 λεπτά στο αυτοκίνητο.

Η απάντηση που έδωσε όμως δε φαίνεται να ικανοποίησε ιδιαίτερα τον αστυνομικό, ο οποίος της είπε να μείνει στο αυτοκίνητο για λίγα λεπτά με κλειστά παράθυρα ώστε να νιώσει όπως  ακριβώς ένιωσε ο σκύλος

Η γυναίκα φυσικά αρνήθηκε να κλείσει την πόρτα και ο αστυνομικός της απάντησε ''Εντάξει, μόνο αν μπορεί και ο σκύλος σας να κάνει το ίδιο''.

Το βίντεο που ήρθε ένα χρόνο σχεδόν μετά στο φως της δημοσιότητας κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ η γυναίκα σε επιστολή της κάνει λόγο για βίαιο εξαναγκασμό.


Δείτε το βίντεο 




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld