Η σκυλίτσα που έγινε δήμαρχος!

 
Για δεύτερη φορά δαγκωτό στη Λούσι Λου!

Λούσι Λου «δαγκωτό» ψήφισαν για δεύτερη φορά οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης στο Κοντάκι των ΗΠΑ, επιλέγοντας για δήμαρχο έναν σκύλο ράτσας μπόρντερ κόλεϊ. Η Λούσι Λου μπήκε δυναμικά στην πολιτική σκηνή της πόλης Ράμπιτ Χας το 2008, διαδεχόμενη στη θέση του δημάρχου τον σκύλο Τζούνιορ Κόχραν, που αποδήμησε σε ηλικία δεκατριών ετών.

Τώρα, έχοντας πείσει με την ποιότητα της «διακυβέρνησής» της τους κατοίκους, κατάφερε να νικήσει όχι μόνο τους τετράποδους αντιπάλους της, αλλά και τον καλύτερο της φίλο, αφού αυτή τη φορά υποψήφιος ήταν και ένας άνθρωπος! Ετσι το μπόρντερ κόλεϊ θα συνεχίσει κανονικά το έργο του και το «σφιχτό» πρόγραμμα των υποχρεώσεών του, που προβλέπουν μεταξύ άλλων την παρουσία του σε τελετές, αλλά και στην υποδοχή τουριστών.

Το πρώτο σκυλί του Ράμπιτ Χας όμως είναι και το «πρόσωπο» της διαφημιστικής καμπάνιας του ντόπιου κρασιού «Elk Creek», το οποίο πωλείται στο ντελικατέσεν του χωριού. Αυτή η συνεργασία όμως έχει αποτελέσει πάτημα για πόλεμο λάσπης από τους... πολιτικούς της αντιπάλους. Υποστηρικτές αντιπάλων της Λούσι Λου έχουν αφήσει στο Διαδίκτυο υπονοούμενα ότι κερδίζει τις εκλογές επειδή έχει χρηματοδοτήσει από το οινοποιείο!

Η προεκλογική εκστρατεία μάλιστα είχε όλα τα χαρακτηριστικά πολιτικής μάχης. Ακόμα και όταν έκλεισαν οι κάλπες το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, οι αντίπαλοι από την ένταση του σασπένς, κυνηγιόνταν, ενώ έπεσαν και αρκετές δαγκωνιές.
animalspress.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld