Η ιστορία της ουράνιας γέφυρας του ουράνιου τόξου

http://www.crystalinks.com/rainbowbridge.jpg

Υπάρχει μια γέφυρα που ενώνει τον Ουρανό με τη Γη. Ονομάζεται Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου εξαιτίας των πολλών χρωμάτων της. Αυτή η πλευρά της Γέφυρας του Ουράνιου Τόξου είναι ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός τόπος.

Όταν ένα ζώο πεθάνει, το οποίο είχε ιδιαίτερη σχέση με κάποιον στη Γη, αυτό το ζώο πηγαίνει στη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου. Εκεί υπάρχουν λιβάδια και λόφοι και πεδιάδες με άφθονο πράσινο γρασίδι για όλους τους ιδιαίτερους φίλους μας και μπορούν να τρέχουν και να παίζουν όλοι μαζί. Υπάρχει άφθονο φαγητό και νερό και λιακάδα, και οι φίλοι μας νιώθουν ζεστά και άνετα. Όλα τα ζώα που ήταν άρρωστα και γέρικα έχουν αποκατασταθεί στην υγεία και τη σωματική δύναμή τους. Αυτά που είχαν πληγωθεί ή ακρωτηριαστεί είναι και πάλι αρτιμελή και δυνατά…όπως ακριβώς τα θυμόμαστε στα όνειρά μας και τις στιγμές που περάσαμε μαζί τους.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihmrkG8GjbdwS-B9nMymo3CyRFzY0e5hvdkHlCASbZDL4S9eZ_Ze-BtYt1y74w9Q99Er15i_rLPgaU-hGQD4k3waFAvMdcXFQVHePW23TLvZvZLz8CX3NepsmheFDF1UIeuWPKGc9hAv0/s640/waiting+at+the+rainbow+bridge+-+dogs.JPG

Τα ζώα είναι χαρούμενα και ικανοποιημένα, εκτός από ένα πράγμα. Τους λείπει κάποιος πολύ ξεχωριστός γι’ αυτά, που έπρεπε να αφήσουν πίσω τους.

Όλα τρέχουν και παίζουν μαζί, όμως έρχεται η μέρα που ξαφνικά, κάποιο από αυτά σταματάει και κοιτάζει στον ορίζοντα. Τα φωτεινά του μάτια κοιτάζουν έντονα και επίμονα, η μύτη του κουνιέται και το ανυπόμονο σώμα του τρέμει. Ξαφνικά, αυτό το ζώο ξεχωρίζει από την ομάδα, αρχίζει να τρέχει γρήγορα πάνω στο καταπράσινο γρασίδι, τα πόδια του τρέχουν λες κι έχουν φτερά.

Έχει δει ΕΣΕΝΑ και όταν τελικά συναντηθείτε, αγκαλιάζεστε σε μια χαρούμενη επανένωση και δεν θα ξαναχωριστείτε ΠΟΤΕ! Τα χαρούμενα φιλιά του βρέχουν το πρόσωπό σου. Τα χέρια σου χαϊδεύουν πάλι το αγαπημένο κεφάλι και κοιτάς, για άλλη μια φορά, τα γεμάτα εμπιστοσύνη μάτια του κατοικίδιού σου…τόσο καιρό έχουν φύγει από την ζωή σου, αλλά ποτέ δεν έλειψαν από την καρδιά σου.

Έπειτα, διασχίζετε τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου μαζί…

Άγνωστος Συγγραφέας



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld