Αστυνομικοί εισέβαλλαν σε λάθος σπίτι και πυροβόλησαν το σκύλο φύλακα




















Μία απίστευτη γκάφα έκαναν αστυνομικοί στην Αγγλία. Δέχτηκαν κλήση για ένα σπίτι όπου υπήρχαν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών. Όταν πήγαν να εισβάλλουν όμως έκαναν λάθος στο σπίτι και μπήκαν σε άλλο! Εκεί τους υποδέχθηκε το λυκόσκυλο του σπιτιού το οποίο θέλοντας να προστατεύσει το χώρο του και τους ανθρώπους τους δάγκωσε τον έναν αστυνομικό στον αγκώνα.
Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν τότε να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν! Ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάνει καμία δήλωση, συντετριμμένος από την απώλεια αλλά ο αδελφός του είπε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος και οργισμένος.

Η αστυνομία επίσης δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση αλλά δυστυχώς τόσο στην Αγγλία όσο και στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένο οι αστυνομικοί να πυροβολούν σκυλιά, οικόσιτα ή αδέσποτα, όταν δείξουν σημάδια επιθετικότητας, άσχετα με το αν οι αστυνομικοί καταπατούν το χώρο τους και τα σκυλιά απλώς αντιδρούν από ένστικτο!!!

Ενδεικτικά:
Την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Dillon η αστυνομία σκότωσε 2 ροτβάιλερ.
Τον Ιανουάριο η αστυνομία του Seattle σκότωσε 2 ακόμα σκυλιά σε σπίτι.
Τον ίδιο μήνα, η αστυνομία στην Pensylvania σκότωσε ένα πιτ μπουλ που το σκασε από το σπίτι του, παρότι δεν πείραξε κανέναν. Απλά πλησίασε τον αστυνομικό για να τον μυρίσει...
Τον Δεκέμβριο του 2010, η αστυνομία της Georgia σκότωσε ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ επειδή γαύγισε σε αστυνομικό μέσα από την αυλή του!
Τον Οκτώβριο η αστυνομία του Oakland πυροβόλησε ένα Λαμπραντόρ και άφησαν σημείωμα στον ιδιοκτήτη ότι είχαν πάει για να ελέγξουν για διαρρήκτες!
Τον Μάιο, η αστυνομία του Cleveland πυροβόλησε ένα πιτ μπουλ 3 φορές γιατί ο ιδιοκτήτης του ήταν ύποπτος για φόνο.
Τον ίδιο μήνα, αστυνομικός στην Columbia πυροβόλησε ένα πιτ μπουλ και ένα μικρόσωμο corgi σε σπίτι ναρκομανών.

adespoto.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld