Κρήτη: Συνέλαβαν ιδιοκτήτρια σκύλου γιατί δεν καθάριζε τα περιττώματά του

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzrswOrHrcprTxStTh1bSI8OFBirt4ZUI_4gghOvitripkIiyymg3d4wCoEaiTLw_eFyOz4Pil65hAJLoqzDa_ghg1wgpFFqArR-bblJHv1TyFCXqElxcBm9H_uS7ihb9OfmBs3fwBJ0o/s320/DogPoop.jpg

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια σκύλου, για την οποία οι καταγγελίες έπεφταν "βροχή" επί δύο χρόνια - Έβγαζε το σκύλο της βόλτα αλλά δεν καθάριζε τα περιττώματα, ενώ χθες η δημοτική αστυνομία έσπευσε και αντίκρισε νερά να ρέουν από την αυλή του σπιτιού της.
 
 
Επί δύο χρόνια απασχολούσε τη δημοτική αστυνομία, μία 57χρονη γυναίκα από την περιοχή του Πόρου, εξαιτίας ... του σκύλου της, για τον οποίο δε φαινόταν απολύτως συνεπής.

Οι καταγγελίες στη δημοτική αστυνομία, από γείτονες της γυναίκας, έπεφταν βροχή, λέγοντας ότι η ίδια έβγαζε το σκύλο της βόλτα, δε φρόντιζε όμως να καθαρίζει τα περιττώματα του κατοικιδίου της, από το δρόμο, τα σοκάκια ... και τις αυλές των γειτόνων!

Όσες φορές κι αν είχε αποπειραθεί να επέμβει η δημοτική αστυνομία, συναντούσε "τοίχο" εκ μέρους της 57χρονης, η οποία άλλοτε δεν άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της, κι άλλοτε με ένταση έδιωχνε τους αστυνομικούς.

Ο κόμπος έφτασε στο "χτένι" χθες το μεσημέρι, όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί κλήθηκαν για ακόμη μία φορά στον Πόρο για να συνετίσουν την 57χρονη, βεβαιώνοντας πρόστιμο, αυτή τη φορά, για μεγάλης ποσότητας νερού που έρεαν από την αυλή της.

Η γυναίκα δε φάνηκε συνεργάσιμη, αρνούμενη να δηλώσει τα στοιχεία της, προκειμένου να βεβαιωθεί το σχετικό πρόστιμο. Οι δημοτικοί αστυνομικοί κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να επιδώσει στην ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία της, όμως η γυναίκα αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της και στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν, οι οποίοι και συνέλαβαν τελικά την 57χρονη για απείθεια.


cretalive.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld