Επιβίωσε 53 ημέρες μετά από ατύχημα, τρώγοντας νεκρά ζώα - Έχασε το μισό του βάρος αλλά τα κατάφερε!


Τον Δεκέμβριο στην πολιτεία Νεβάδα των ΗΠΑ, ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα  στοίχισε την ζωή ενός άνδρα και ενός από τα δύο σκυλιά της οικογένειας, ράτσας Σέτλαντ (μοιάζει με την Λάση). Η σύζυγος του άνδρα, αρχικά,  βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Τελικά βγήκε νικήτρια από το τραγικό ατύχημα και ήλπιζε ότι το άλλο σκυλί θα το έβρισκε κάποια μέρα ζωντανό.

''Κάτι μέσα μου έλεγε πως το σκυλί ήταν ακόμα ζωντανό κάπου εκεί έξω. Δεν ήμουν 100%, παρόλα αυτά δεν το ''έθαψα'' όπως έκανα για τον σύζυγό μου και το άλλο μας σκυλί'', αναφέρει η γυναίκα.

Οι πιθανότητες να βρεθεί το 4χρονο σκυλί ζωντανό ήταν λίγες, παρότι περιστασιακά υπήρξαν κάποιες μαρτυρίες, διότι η περιοχή ήταν δύσκολη για να επιβιώσει κανείς. Ωστόσο το σκυλί σήμαινε τόσα πολλά για την γυναίκα, η οποία δεν μπορούσε να παραιτηθεί και να αγνοήσει την διαίσθησή της.

Τέσσερις εβδομάδες μετά το ατύχημα, η γυναίκα άκουσε πως είδαν ένα σκυλί που έμοιαζε με Λάση πολύ κοντά στο σημείο του ατυχήματος, χωρίς να καταφέρουν όμως να το εντοπίσουν. Εβδομάδες αργότερα, κάποιοι εντόπισαν ένα παρόμοιο σκυλί, αλλά ήταν πολύ απόμακρος και γρήγορο στις κινήσεις του και έτσι χρειάστηκε οργανωμένη προσπάθεια για να καταφέρουν να το σώσουν.

 Τελικά το σκυλί ήταν ο Dooley! Βρέθηκε να ζυγίζει μόνο 10 κιλά, από 20 κιλά που ζύγιζε πριν!Κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας νεκρά ζώα στο δρόμο και πίνοντας νερό από λακούβες.Σίγουρα δεν θα επιβίωνε για πολύ ακόμα..

Ο Dooley είναι το καλύτερο φάρμακο για την γυναίκα, η οποία όπως λέει του χρωστάει πολλά για την ελπίδα που της έδωσε.

Η γυναίκα μάλιστα πιστεύει πως η επιστροφή του Dooley ήταν ένα μήνυμα από το σύζυγό της, ένα θαύμα.
dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld