Αριδαία: Eικόνες ντροπής και φρίκης με κουφάρια ζώων και άρρωστα σκυλιά να τρέφονται με αυτά!


Με μια εικόνα που σίγουρα δεν αρμόζει στον αιώνα που ζούμε βρίσκεται αντιμέτωπος όποιος περπατά στον χωματόδρομο της παραποτάμιας περιοχής, ο οποίος οδηγεί στην Υδραία.

Κουφάρια και σκελετοί αιγοπροβάτων, σκουπίδια, άρρωστα σκυλιά και μία απέραντη οικολογική καταστροφή για την οποία δεν ενδιαφέρεται δυστυχώς κανείς.

Σε μία επαρχία όπως η Αλμωπία που οδύρεται κατά της επικείμενης υποβάθμισής της, συναντά κανείς αυτές τις εικόνες, που προκαλούν οργή και ντροπή.

Σε μία περιοχή όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσαν οι πολίτες να κάνουν περίπατο. Αντίθετα, αυτό που συναντά κανείς είναι αυτό που βλέπετε στις εικόνες, το οποίο έχει δημιουργηθεί χάρη στην επέμβαση ανθρώπινου χεριού.

Αναρωτιόμαστε τελικά...Tι καταλήγει στο πιάτο μας; Από τι πέθαναν αυτά τα ζώα; Μεταφέρθηκαν εκεί νεκρά ή σύρθηκαν άρρωστα και ζωντανά για να καρτερούν έναν μαρτυρικό θάνατο; Μήπως θα πρέπει να λάβει γνώση και η Κτηνιατρική υπηρεσία;

Τα λόγια σίγουρα δεν μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση, ωστόσο οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.


Το σίγουρο είναι ότι ο Δήμος Αλμωπίας θα πρέπει να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του, ώστε να μη συνεχιστεί αυτή η απόλυτη καταστροφή. Μπορεί να μη φταίει ο Δήμος για την πηγή του κακού, όμως σίγουρα θα φέρει ευθύνες αν μείνει αμέτοχος μπροστά σε αυτό το θέαμα και αν δεν αναζητήσει ποιος φταίει για αυτή την εικόνα.


Οι συνέπειες θα βαραίνουν όλους όσους φέρουν ευθύνη για τη διατήρηση αυτής της ντροπιαστικής εικόνας, αν δεν γίνει άμεσα κάτι.

Δείτε τις εικόνες:












aridaianews.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld