Eπιστολή διαμαρτυρίας για την εχθρότητα των πολιτών του δήμου Μαλεβιζίου στα αδέσποτα και τους εθελοντές


Ακολουθεί η επιστολή της Π.Σ.Ζ. Σ και της Π.Φ.Π.Ο. προς τον Δήμο Μαλεβιζίου για την εχθρότητα των πολιτών προς τα αδέσποτα και τους εθελοντές που τα φροντίζουν.

Κύριοι,
         
 Μετά από καταγγελίες εθελοντών και μελών της ΜΚΟ ΖΩΦΟΡΟΣ ενημερωθήκαμε για την απάνθρωπη συμπεριφορά πολιτών του δήμου σας προς αδέσποτα ζώα και εθελοντές σίτισης.

Η σύγκρουση υπάρχει χρόνια με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα ,οπότε εκλήθη η αστυνομία περιφέρειας για διευθέτηση διαφορών μεταξύ αλβανού υπαλλήλου του ξενοδοχείου GEORGIA PALLAS Αμμουδαρας ,του ιδιοκτήτη και εθελοντή σίτισης των αδέσποτων του δήμου Μαλεβιζιου.

Έγιναν συστάσεις και εν συνεχεία υπεδείχθη χώρος σίτισης των ζώων μακριά από ανθρώπους, ξενοδοχεία και σπίτια, σε απόσταση 500 μέτρων και από παράνομη καντίνα της περιοχής γηπέδου ΕΓΟΗ Βαγιάς Αμμουδαρας.

Εκεί άλλα περιστατικά ''ιδίου κάλλους'' και πολιτισμού  εξελίσσονται πλέον καθημερινά με φραστικές επιθέσεις ,απειλές και προπηλακισμούς των εθελοντών

Θεωρούμε, ότι ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4039/12, είναι υποχρεωμένος ο Δήμος Μαλεβιζιου να ενημερώσει δια στόματος Δημάρχου και Αντιδημάρχου, μέσω ΜΜΕ τηλεόρασης κλπ, για  τον ρόλο των πολιτών στην επιβίωση των αδέσποτων της περιοχής σας ,αλλά και για  τις νομικές και διοικητικές ποινές που επισύρει η κακοποίηση τους .

Αναμένουμε ,ως ο νόμος ορίζει, ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου ΑΜΕΣΑ να λυθεί το πρόβλημα σίτισης των ζώων και ενημέρωσης των αδαών για το συγκεκριμένο θέμα πολιτών.

Θα  σας παρακαλούσαμε  επίσης να μας ενημερώνετε  για την πρόοδο των ενεργειών  σας. 
Στην  διάθεσή σας για  οποιαδήποτε βοήθεια  χρειαστείτε και  μπορούμε να  σας  την παράσχουμε. 


Με εκτίμηση

Για την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Και
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115 Ζωοφιλικών Σωματείων

Η Πρόεδρος                                       η Αντιπρόεδρος
Αναστασια Μπομπολακη                  Μαριζα Χριστοδουλου
Τηλ.επικ.6976489349

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld