Ξόδεψαν 250.000 δολάρια για να παντρέψουν τα σκυλιά τους!


Οι γάμοι κατοικίδιων (σκυλιών και γατιών) σε κάποιες χώρες του εξωτερικού είναι συνηθισμένοι. Το να διαθέτεις όμως 250.000 δολάρια, όπως οι κηδεμόνες των δύο σκύλων στις ΗΠΑ για να τους ενώσουν δημοσίως με τα δεσμά του γάμου, ξεπερνά τα όρια της λογικής. Ειδικά όταν με αυτά τα 250.000 δολάρια μπορείς να θρέψεις δεκάδες σκυλιά, γατιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.


Σύμφωνα με τη NYdailynews o γάμος του αιώνα, που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, καταγράφηκε ως ο πιο ακριβός γάμος κατοικίδιων στην ιστορία (το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο γάμος δύο γατιών στην Ταϊλάνδη με κόστος 16.241 δολαρίων). Η τελετή διακρίθηκε από άκρατη πολυτέλεια ενώ ένα μέρος των εσόδων (περίπου 50.000 δολάρια) επρόκειτο να δοθεί στη φιλοζωική οργάνωση Humane Society of New York. Ένας από τους σκοπούς της εκδήλωσης ήταν η αύξηση της ευαισθητοποίησης για τα άστεγα ζώα.

Εννοείται ότι το νυφικό της… νύφης ήταν υψηλής ραπτικής (κόστος: 6.000 δολάρια), ο μπουφές είχε σούσι (κόστος: 5.000 δολάρια), ο στολισμός του χώρου έγινε με ροζ ορχιδέες (κόστος 30.000 δολάρια), ενώ το σκηνικό συμπλήρωνε επταμελής ορχήστρα (κόστος: 15.000 δολάρια). Ωστόσο πολλοί φιλόζωοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Με πληροφορίες από goldenmag.gr


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld