Ο μαχητής Θωμάς χτυπήθηκε από ΙΧ και ζητά την υποστήριξή μας


Το πρωί της Παρασκευής ( 2-11-2012) καθώς πήγαινα στη δουλειά, τον βρήκα χτυπημένο από αυτοκίνητο στη μέση της Εθνικής Αθηνών- Πατρών, λίγο πριν τα διόδια του Ζευγολατιού. Παρόλο που είχε χτυπηθεί στο κεφάλι, έκανε μεγάλες προσπάθειες να το κρατά όρθιο.. Ίσως για να καταλάβουμε ότι είναι ακόμα ζωντανός..! Δεν μπορούσε να κινηθεί γιατί είχε χτυπηθεί και σε άλλα σημεία του σώματος (πόδια, λεκάνη κλπ). 
 
Χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού κατάφερα και τον έβαλα στο αυτοκίνητο, τον πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο που εμπιστεύομαι στην Αθήνα (Χαλάνδρι), τον κ. Μαραγκό, ο οποίος όταν είδε ότι είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και είχε εσωτερική αιμορραγία, δεν μου έδωσε πολλές ελπίδες. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα το παλεύαμε και ξεκίνησε νοσηλεία με ορό. 
 
Μετά τις πρώτες κρίσιμες 24 ώρες, ο μικρός Θωμάς ήταν ακόμα ζωντανός και ο κτηνίατρος του έδεσε το εξάνθημα στο ποδαράκι του. Η αγωνία μας ήταν ακόμα μεγάλη, αλλά αυξάνονταν οι ελπίδες μας όσο περνούσαν οι ώρες και παρέμενε ζωντανός. 
 
Την Τρίτη 6-11-12 ήπιε επιτέλους μόνος του νεράκι και την επόμενη μέρα (Τετάρτη 7-11-2012), ξεκίνησε να τρώει μόνος του και έβγαλε τον ορό. Εκτός από το κεφάλι, έχει χτυπηθεί και στην λεκάνη και χρειάζεται να παραμείνει σε νοσηλεία μέχρι να σηκωθεί. Αυτό το υπέροχο πλασματάκι με τα γαλάζια μάτια, είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κτηνιάτρου 5 μηνών περίπου και όταν γίνει εντελώς καλά, θα αναζητήσει τη δική του οικογένεια.

Όποιος θέλει να τον βοηθήσει οικονομικά, συμβάλλοντας στα έξοδα της νοσηλείας του, μπορεί να επικοινωνήσει με την Βιολέττα στο 6944292475.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld