Χαμός από φόλες σε όλη την Αλεξανδρούπολη!


Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στην Αλεξανδρούπολης με φόλες που κάποιοι ασυνείδητοι έχουν σκορπίσει σε όλη την πόλη. Από τα εργατικά απέναντι από τον ΕΟΤ, μέχρι την περιοχή του Εγνατία, κι από το κέντρο της πόλης μέχρι την περιοχή της ΚΥΔΕΠ, καθημερινά, χάνονται άδικα δεσποζόμενα και αδέσποτα σκυλιά, ενώ είναι τεράστια η ανησυχία και των γονέων, καθώς τα περισσότερα σημεία είναι κοντά σε μέρη που παίζουν τα παιδιά τους!


Δεσποζόμενα κι αδέσποτα σκυλιά, αλλά και δεκάδες γάτες έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 24ωρα, μετά από το μαζικό και συντονισμένο χτύπημα των ασυνείδητων. Μόνο λίγα ζωάκια κατάφεραν να αποβάλλουν το δηλητήριο. Από τα περισσότερα άτυχα ζώα, πάρθηκε δείγμα προκειμένου να ανιχνευθεί ο τύπος του δηλητηρίου και να διαπιστωθεί αν το έγκλημα είναι οργανωμένο. Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με φιλόζωους της πόλης, μάλλον δεν πρόκειται για τις συνηθισμένες μορφές φόλας, όπου τροφή έχει αναμειχθεί με φυτοφάρμακα, καρφιά, ή τριμμένα γυαλιά, αλλά πρόκειται για εντελώς ύπουλο, υγρό δηλητήριο, το οποίο ψεκάζεται σε θάμνους, ακόμη και πεζοδρόμια! Πρόσφατα, στο δήμο της Ηλιούπολης, υπήρξαν κρούσματα με φόλες από υγρή στρυχνίνη, άκρως τοξικό δηλητήριο, το οποίο ξέκανε, από τύχη, μόνο τετράποδα.

Αρκετά τηλεφωνήματα δέχθηκε και η εφημερίδα μας, τόσο από φιλόζωους που φοβούνται να βγάλουν βόλτα τα κατοικίδιά τους, όσο και από γονείς με μικρά παιδιά, που επίσης τρέμουν να τα πάνε έστω και μία βόλτα στην παιδική χαρά της γειτονιάς τους.


Απίστευτη καταγγελία


Χθες το μεσημέρι, στη σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Κιβωτός στο facebook, μία χρήστης προέβη σε απίστευτη καταγγελία, αναφορικά με φόλες στο παρκάκι πίσω από τον
Μαρινόπουλο, στην περιοχή της ΚΥΔΕΠ.

«Έριξαν φόλες στο παρκάκι πίσω από τον Μαρινόπουλο κι ένα μικρό παιδάκι που έπαιζε με τα χώματα έπιασε τα μάτια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Τώρα θα νιώσουν οι άνιωθοι;;; Πάλι καλά δεν έπαθε κάτι σοβαρό το παιδί!!!».


Αν όντως η παραπάνω καταγγελία έχει βάση, καταλαβαίνει κανείς πως πλέον, το  θέμα με τις φόλες, δεν αφορά μόνο τους φιλόζωους, αλλά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Όποιος γνωρίζει κάτι, ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει, προτού θρηνήσουμε θύματα.
 

Πηγή anti-typos.blogspot.gr 
Αναρτήθηκε στο astegosdiavatis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld