Αγρίνιο: Δηλητηρίασαν αδέσποτο λίγα μέτρα μακρυά από το σχολείο


Σύμφωνα με την Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου το περασμένο Σάββατο, λίγα μέτρα μακρυά από το 1ο Λύκειο της πόλης, κάποιος ασυνείδητος δηλητηρίασε το αδέσποτο σκυλί της φωτογραφίας.

Η Φιλοζωική Οργάνωση στο μήνυμά της αναφέρει συγκεκριμένα

Καθώς έφευγα από το νοσοκομείο που πήγα να ταΐσω δυο αδέσποτα, στην κατηφόρα κοντά στο 1 λύκειο συνάντησα αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Δεν φαίνεται χτυπημένο. Κάποιος το τάισε πορτοκάλι γιατί αυτό ήταν δίπλα του και προφανώς κάτι είχε μέσα....

Δεν μου έχει μείνει άλλος θυμός για την κατάσταση που επικρατεί. Μόνο απελπισία και πόνος. Λυπάμαι πάρα πολύ για τους ανθρώπους που δίνουν τέτοια παραδείγματα, και μάλιστα μου κάνει εντύπωση το θράσος να το κάνουν δίπλα σε σχολειό. Τέτοια παιδεία δίνουμε στα παιδιά μας και συνεχίζουν μεγαλώνοντας να κάνουν ακριβώς τα ίδια με τα πρότυπα τους. 


Εύχομαι σύντομα να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε. Το κακό ανταποδίδεται και μάλιστα με χειρότερο τρόπο. Σήμερα δεν κατάφερα να βρω τα αλλά δυο που μένουν μόνιμα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Ελπίζω να έκαναν την βόλτα τους και να μην έπαθαν κάτι παρόμοιο.0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld