Κόμπρα προστάτευε για 48 ώρες δυο κουτάβια που έπεσαν σε πηγάδι


Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, όταν δύο κουτάβια έπεσαν κατά λάθος σε ένα πηγάδι, ενώ έπαιζαν με τα άλλα αδελφάκια τους.  

Όταν ο ιδιοκτήτης των κουταβιών συνειδητοποίησε ότι δυο από τα κουτάβια έλειπαν ψάχνοντας να τα βρει, εντόπισε την μητέρα τους να γαβγίζει δίπλα από το πηγάδι. Προς έκπληξή του, ανακάλυψε ότι τα κουτάβια είχαν πέσει μέσα και ακριβώς δίπλα τους βρισκόταν μια κόμπρα. Η κόμπρα, που υποτίθεται είναι απειλή τόσο για τα ζώα όσα και για τον άνθρωπο, προστάτευε τα μικρά κουτάβια για να μην πνιγούν όταν αυτά κινήθηκαν προς μια επικίνδυνη περιοχή με νερό.
 

Η κόμπρα φαίνεται αισθάνθηκε πως τα κουτάβια είναι πλάσματα αθώα που χρειάζονται φροντίδα και αγάπη. Επιπλέον, ίσως ένιωσε την αγάπη και την αγωνία της μάνας τους που γάβγιζε απεγνωσμένα προκειμένου να την διώξει.


Οι κάτοικοι της περιοχής που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, φοβήθηκαν να μπουν στο πηγάδι για να σώσουν τα κουτάβια, με αποτέλεσμα να παραμείνουν εκεί για 48 ώρες, έως ότου οι υπεύθυνοι του δάσους να έρθουν να τα σώσουν και να μεταφέρουν το φίδι και πάλι στο δάσος.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld