Χίος: Προσπάθησε ουρλιάζοντας να σώσει το αδερφάκι του που ψυχορραγούσε από φόλα


Με 500ευρώ επικήρυξε τον δράστη ο πρ. Αντιδήμαρχος

Χθες η ChiosPress δημοσιοποίησε την είδηση της δολοφονίας μέσω φόλας ενός ακόμη ζώου στη Χίο. Συγκεκριμένα τo σκυλάκι της φωτογραφίας βρέθηκε να ψυχομάχει μετά από βρώση φόλας, που έριξε κάποιος υπάνθρωπος χωρίς καρδιά.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κανελλάκη και το αποτέλεσμα ήταν το σκυλάκι να βρει φρικτό και συνάμα οδυνηρό θάνατο.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι το αδερφάκι του συγκεκριμένου σκυλακιού, βλέποντάς το να δίνει μάχη με το θάνατο και ανήμπορο να κάνει το οτιδήποτε, άρχισε να γαβγίζει εκείνο με θλιμμένα ουρλιάχτα και με όλη τη δύναμή του καλούσε σε βοήθεια, ενώ παρέμενε δίπλα του και έτσι βγήκαν οι ιδιοκτήτες τους από το σπίτι, αλλά ήταν αργά…


Όπως διαβάζουμε σήμερα στη ChiosPress η είδηση αυτή συγκλόνισε τον πρώην Δημ. Σύμβουλο Χίου, Γ. Παπαδόπουλο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα απέστειλε το παρακάτω κείμενο και με το οποίο επικηρύσσει τον δράστη, έναντι αμοιβής 500 ευρώ, τα οποία θα δοθούν σε όποιον βοηθήσει με πληροφορίες για να συλληφθεί ο ζωοκτόνος και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Παπαδόπουλου:
 
προσφάτως, δημοσιεύσατε κείμενο, με συνοδευτικές φωτογραφίες, υπό τον τίτλο <<ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)>> όπου απεικονίζετο η φόλευση ατυχούς σκυλακιού απο κάποιον αλητήριο (τον αποκαλείτε επιεικώς υπάνθρωπο. Εγώ τον αποκαλώ δημόσια αλήτη κι ας μην ξέρω ποιος είναι ! Βέβαια, εάν έχει τον ανδρισμό ας βγει να μας πει ΄΄είμαι εγώ΄΄ !).


Επειδή, πρίν απο χρόνια είχα κι εγώ ένα, ακριβώς το ίδιο, σκυλάκι (επί δεκαπενταετία περίπου) το οποίο σήμερα δεν υπάρχει, συγκινούμαι όταν πληροφορούμαι τέτοιου είδους έκτρωπα σε σημείο που εάν είχα μπροστά μου τον φονιά ούτε που θα ήξερα τι θα έκανα απο τα νεύρα μου !

Και επειδή, τουλάχιστον εδώ στη Χίο που - υποτίθεται- ότι υπάρχει πνευματική ζωή, κουλτούρα και πολιτισμός, πρέπει τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν, με τη συνδρομή όλων των ευαίσθητων και σκεπτόμενων πολιτών, σας γνωστοποιώ οτι, σε όποιον υπεύθυνα, επώνυμα και με βάσιμα στοιχεία (έγγραφη μαρτυρία, κλπ), αποκαλύψει τον φονιά του άτυχου ζώου, προκειμένου να τον παραπέμψουμε στη δικαιοσύνη (αλλά και να δώσουμε το όνομά του στη δημόσια κρίση της χιακής κοινωνίας), προτίθεμαι να του διαθέσω το ποσό των πεντακοσίων Ευρώ (500 €) ως αμοιβή για την αποκάλυψή του.

Εάν κάθε πολίτης αυτού του τόπου δεν κάνει κάτι ο ίδιος, δεν πρόκειται να πάει τίποτα μπροστά !

Παρακαλώ να ενημερώσετε όσους μπορείτε, αλλά και να επανέλθετε στο θέμα μέσω της ιστοσελίδας σας, επισημαίνοντας και την περιοχή που βρίσκεται η οδός Κανελλάκη, όπου συνέβη το γεγονός.

Με τιμή- Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος, πρ. Αντιδήμαρχος & Δημοτ. Σύμβουλος
Χίου

1 σχόλιο:

  1. Λυπάμαι γιά τον χαμό αυτού του αθώου πλάσματος, η ζωή του οποίου είναι τόσο σημαντική όσο και οποιουδήποτε άλλου. Την ζωή την δίνει ο Θεός και κανένας δεν έχει δικαίωμα να την αφαιρεί. Μου σπάραξε την καρδιά το κλάμα του μικρού αδερφού του που ούρλιαζε γιά βοήθεια. Συγχαίρω τον δήμαρχο που έχει @... και δίνει το παράδειγμα σε όλους τους άλλους, υπερασπίζοντας την ζωή του μικρού μας φίλου, επικηρύσσοντας τον αλητήριο και βρωμερό δράστη. Να τον δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld