BINTEO: Η συγκινητική μεταμόρφωση ενός κακοποιημένου αδέσποτου σκύλου



Ο αδέσποτος Ραλφ είχε κακοποιηθεί και εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του και επιζούσε με σκουπίδια. Η φωτογραφία του ανέβηκε στο Facebook σε μια προσπάθεια να βρεθεί βοήθεια ώστε να σωθεί. Το σωματείο Hope For Paws και συγκεκριμένα ο Eldad ανέλαβε το περιστατικό και η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε.

Αρχικά τοποθέτησε μια παγίδα, αλλά ο φοβικός σκυλάκος κατάφερε να ξεφύγει πριν κλείσει η πόρτα. Από την 1η μέρα φάνηκε ότι ο Ραλφ δεν θα είναι εύκολη περίπτωση. Για αυτό και ο Eldad ζήτησε την βοήθεια ενός δεύτερου εθελοντή.

Μετά από πολύωρη προσπάθεια και με πολλές λιχουδιές κατάφεραν να παγιδεύσουν τελικά τον φοβισμένο Ραλφ μέσα στο κλουβί.
 

Το σκυλί έπρεπε να μεταφερθεί στην κλινική για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα. Το να περάσεις όμως λουρί σε ένα κακοποιημένο σκυλί ήταν δύσκολη υπόθεση. Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ήταν ένα απίστευτο κατόρθωμα.

Μια κουβέρτα χρησιμοποιήθηκε ως προστατευτικό, επιτρέποντάς του να εξωτερικεύσει την επιθετικότητα του η οποία πήγαζε φυσικά από τον φόβο του. Μετά από λίγα λεπτά, ο Eldad άρχισε να τον χαϊδεύει απαλά με την κουβέρτα. Παρά τα τραύματα της ψυχής του, ο Ράλφ αφέθηκε. Ήταν σαφές πως είχε τη λαχτάρα να αγαπηθεί, όπως κάθε σκύλος. Δεν είχε περάσει εξάλλου πολύς καιρός από τότε που ο Ραλφ είχε μια οικογένεια..


Την επόμενη μέρα ο Ραλφ έγινε άλλο σκυλί. Έπαιζε με άλλα σκυλιά και έδινε φιλιά σε ανθρώπους. Τρεις μήνες μετά τη διάσωση του, ο Ραλφ υιοθετήθηκε.

Η υπομονή, η αφοσίωση και η ευγένεια αυτών των ανθρώπων έσωσαν ένα σκυλί που ήταν καταδικασμένο να ζήσει στο δρόμο. Ο Ραλφ ήταν ένας από τους τυχερούς που βρήκε ένα μέρος το οποίο ονομάζεται σπίτι..


Δείτε το βίντεο





0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld