Πρέβεζα: 22 μήνες φυλάκιση και 5000€ πρόστιμο επειδή κρέμασε το σκυλί του




Με 22 μήνες φυλάκιση (με αναστολή) και 5000 ευρώ χρηματική ποινή καταδικάστηκε ο άνδρας που κρέμασε το σκυλί του από ελιά επειδή του έφαγε μια κότα.


Το περιστατικό, όπως δημοσιεύσαμε νωρίτερα στο dogw0rld.blogspot.gr , συνέβη στην περιοχή Αγιά Πάργας της Πρέβεζας. Γείτονας που είδε το περιστατικό, επενέβη και παρότι ο δράστης τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι κατάφερε να σώσει τον σκύλο.

Η Βάνα Ζερβά, πρόεδρος του σωματείου ''Παρέμβαση για τα ζώα'', μας ενημέρωσε για την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για οποιονδήποτε σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο.

Τελευταία Ενημέρωση

Το dogw0rld.blogspot.gr ενημερώθηκε από την Δώρα Τσάτση μέλος της ''Παρέμβασης για τα ζώα'', πως το σκυλί ακόμα αγνοείται και το ψάχνουν, καθώς όπως δημοσιεύσαμε και νωρίτερα, έτρεξε τρομαγμένο όταν το ελευθέρωσε ο γείτονας. 

Να σημειώσουμε πως η ποινή δεν ισχύει μόνο για τον 65χρονο δράστη αλλά και για την γυναίκα του ως συνεργός. Ο άνθρωπος που παρενέβη και έσωσε τον σκύλο, φυσικά αθωώθηκε.


Τελευταία Ενημέρωση

Το dogw0rld.blogspot.gr ενημερώθηκε από την Βάνα Ζερβά, πρόεδρο της ''Παρέμβασης για τα ζώα'' πως το σκυλάκι βρέθηκε και βρίσκεται πλέον ασφαλής στο σπίτι του ανθρώπου που το έσωσε.
 

1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ολες οι ποινες φυλακισης για την κακοποιηση των ζωων ειναι με αναστολη!!!! Τα ζωα δεν νιωθουν φοβο και πονο οπως ακριβως και οι ανθρωποι????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld