Πτολεμαΐδα: Δολοφόνησαν 33 σκυλιά! Τα έδεσαν με σύρμα και τα έσυραν στην άσφαλτο




Μετα απο πληροφοριες οτι στο χωριο Άρδασσα Πτολεμαιδος εχουν ριξει φολες τα μελη του Φιλοζωικου Σωματειου Πτολεμαιδος επισκεφθηκαμε το χωριο.

Μετα απο πολυωρη ερευνα εντοπισαμε (12 απο τα 33) τα νεκρα ζωα σε ρεμα λιγο εξω απ το χωριο και το θεαμα που αντικρυσαμε ηταν το λιγοτερο αποτροπαιο. Τα σκυλια ηταν δεμενα με συρμα απ το ποδι και εφεραν τεραστιες εκδορες πιθανοτατα απο το συρσιμο στην ασφαλτο κατα την μεταφορα τους στο χωρο που τα πεταξαν.




Οι εικονες ειναι σκληρες...

Ειδοποιηθηκε η αστυνομια και εκανε αυτοψια στο χωρο. Κατατεθηκε μηνυση κατα παντως υπευθυνου.



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ απο την Δημαρχο Πτολεμαιδος κυρια Βριζιδου να παρει θεση για το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτο που εκθετει ανεπανορθωτα το Δημο Εορδαιας καιι να τιμωρηθουν οι ενοχοι.


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ


10 σχόλια:

  1. και να μην ξαναπατησει κανεις σε αυτο το χωριο,εκτος αν θελετε να κανετε παρεα με δολοφονους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωλοχωρι... κακό ψοφο στους δολοφονους! Βρυζιδου παρε θεση αλλιώς εισαι συνένοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΘΑ ΚΥΡΙΧΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη σας ρε που θελετε να λεγεστε και πολιτισμενοι Ελληνες!!!! Πτολεμαιδα Ν.1 Περιοχη επικυριγμενων δολοφωνων!!!!! Μη τυχει να πεσετε στα χερια μας .. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μ'αρεσει η εκφραση "εκθετει ανεπανορθωτα το Δημο Εορδαιας". σκασιλα μου στην τελικη αν εκτειθεται ο δημος, μιλαμε για αθωες ζωες και λυπαμαι που το λεω....αλλα τι συνηθες να μην τιμωρουνται ΠΟΤΕ οι γνωστοι-αγνωστοι. γιατι, δεν ξερουν ποιοι τα κανουν? μην κοροιδευομαστε παιδια, δυστυχως καποια πραγματα δεν αλλαζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι και ντρέπομαι....... βασικά έχω φρικάρει τελείως!!!! Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ατιμώρητα αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα?????? Τι τους έφταιγαν τα σκυλάκια και τα σκότωσαν με τόσο φρικιαστικό τρόπο??????????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...δεν μπορω να δεχτω οτι λεγομενοι "ανθρωποι" μπορουν να το κανουν αυτο...
    δεν δεχομαι οτι δεθηκαν και συρθηκαν τοσα σκυλια και κανεις δεν πηρε χαμπαρι....καποιος κατι θα ειδε!!!!!!1
    αυτα τα ...ζωα(γιατι δεν μπορω να τους αποκαλεσω ανθρωπους)πρεπει να τιμωρηθουν..παραδειγματικα....και εννοω να τους δεσουν με συρμα και να τους σερνουν οπως εσυραν τα αμοιρα ζωακια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. alithia afton ton pousti thelw na ton vrw na ton kremaso anapoda se ena stauro kai siga siga na ton karfono stin kilia me karfia... *,..,*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλε ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ!! Μα ποσο ψυχικα ανωμαλος κ διεστραμενος μπορει να ειναι καποιος που κανει κατι τετοιο!! Ευχομαι μονο να μην εχει παιδια αυτος ο αρρωστος ανθρωπος!
    Μακρυα απο υποαναπτυκτα μερη! Που ζουμε καλε???
    Κ τα παιδακια μας ΜΑΚΡΥΑΑΑ
    Αραγε ποσοι τετοιοι ψυχασθενεις ανθρωποι κυκλοφορουν αναμεσα μας κ δειχνουν φυσιολογικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld