Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου μάζεψαν 105€ για τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου




Οι μαθητές της 5ης και της 6ης δημοτικού από το 1ο Δημοτικό σχολείο Ασπροπύργου σε συνεργασία με τις δασκάλες και τη διεύθυνση του σχολείου συγκέντρωσαν το ποσό των 105 ευρώ και το προσέφεραν στην ομάδα μας για τα αδεσποτάκια μας!!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιγόνη, μία από τις δασκάλες για την εξαιρετική της ιδέα να χωρίσει τα παιδιά σε ομάδες που κατά τη διάρκεια της χρονιάς πήγαιναν και έδιναν τροφή και νερό στα αδέσποτα της αγέλης του Δημαρχείου.

Ευχόμαστε και άλλα σχολεία στον Ασπρόπυργο και όχι μόνο να οργανώσουν σχετικές δράσεις/πρωτοβουλίες...Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Ασπροπύργου γνωρίζουν πως "Η ηθική πρόοδος ενός έθνους φαίνεται στον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα " και πως όλα τελικά είναι θέμα Παιδείας..Περνούν αυτό το μήνυμα και στους μαθητές τους και αυτό είναι αξιέπαινο!!

Ευχαριστούμε την υποδιευθύντρια, κ.Μαρία Κουράση και όλους όσους θέλησαν να βοηθήσουν μέσα από την ομάδα μας τα αδέσποτα της περιοχής τους, κυρίως όμως ευχαριστούμε τα παιδιά που μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld