Πέθανε ο σκύλος που συγκίνησε όλο τον κόσμο




Ο Τζον Άνγκερ, ιδιοκτήτης του Σεπ, Γερμανικού Ποιμενικού, ανακοίνωσε στο Facebook, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, τον θάνατο του αγαπημένου του συντρόφου. Έγραψε: «Ο Σεπ πέθανε χθες. Περισσότερες πληροφορίες αργότερα. Αναπνέω, αλλά πνίγομαι!»


Η φωτογραφία του σκύλου Σεπ, που αποκοιμάται στην αγκαλιά του κηδεμόνα του Τζον Άνγκερ, συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους πριν από ένα χρόνο. Την εποχή εκείνη ο Σεπ ήταν 19χρόνων και υπέφερε τόσο πολύ από αρθριτικά που δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Το μπάνιο στη λίμνη Superior απάλυνε τον πόνο και τον βοηθούσε να ηρεμήσει. Η πρακτική αυτή σε συνδυασμό με θεραπευτική αγωγή βοήθησαν τον σκύλο γιορτάσει πριν από ένα μήνα τα 20α του γενέθλια.





Μια εξέλιξη που προέκυψε από τη δημοσιότητα που πήρε η ιστορία του Σεπ είναι ότι ο Τζον, χωρίς να το έχει επιδιώξει, ανακούφισε με την ιστορία του ανθρώπους που θρήνησαν απώλειες στη ζωή τους. «Πολλοί ήταν αυτοί που μαζί με τη δωρεά τους αφηγούνταν την ιστορία τους και εξομολογούνταν τον πόνο τους», είπε ο Τζον. «Ήταν φανερό ότι βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η φωτογραφία και η ιστορία μου τους έδινε θάρρος και τους ανακούφιζε κατά κάποιο τρόπο».

Άνθρωπος και Σκύλος

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld