Ερμιόνη: Πυροβόλησε σκύλο και μάζεψε τους κάλυκες για να μην αφήσει ίχνη!


Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 18ης προς την 19η Δεκεμβρίου, το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου έλαβε ένα τηλεφώνημα για δυο πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην Ερμιόνη. Περιπολικό έσπευσε επιτόπου και το πλήρωμα του βρήκε έναν αιμόφυρτο σκύλο νεκρό, ακριβώς μπροστά από το σούπερ μάρκετ “PROTON” (της Δήμητρας), στο κέντρο της Ερμιόνης. 



Έγινε νεκροψία από τον κτηνίατρο και επιβεβαιώθηκε ότι είχε κτυπηθεί από καραμπίνα, όμως ο δράστης είχε την ψυχραιμία να μαζέψει τους κάλυκες των φυσιγγίων ώστε να μην αφήσει στοιχεία του εγκλήματος. Το άτυχο ζώο είχε κτυπηθεί από δυο βολές, που έπληξαν ζωτικά όργανα (καρδιά και νεφρό, στο θώρακα και πίσω).



Η αστυνομία έχει κάνει δικογραφία και αναζητεί περισσότερες πληροφορίες. Αν έχει κάποιος πληροφορίες μπορεί να πάρει στο τηλέφωνο της Φιλοζωικής (69 71 99 53 00).

Πέραν του φρικτού της εγκληματικής ενέργειας, προκαλεί έντονο προβληματισμό το θράσος του δολοφόνου, ο οποίος πυροβόλησε στη μέση της πόλης, χωρίς καν να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να υπάρξει και απώλεια ανθρώπινης ζωής!!! 


paratiritis-news.com

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld