Η ΕΔΚΕ συγκέντρωσε 700 κιλά τροφής για το Δημοτικό Κυνοκομείο της Ρόδου!




Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στην προσπάθεια της να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα στη χώρα μας διευρύνει τις δραστηριότητες της. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά φιλοζωικά σωματεία στην προσπάθεια να σιτίσουν τα ζώα που φιλοξενούν στα κυνοκομεία τους, προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε τις εταιρείες που διακινούν τροφές για σκύλους και γάτες στη χώρα μας, ώστε να βοηθήσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν.

Η ΕΔΚΕ σ αυτή την προσπάθεια έχει απλά συντονιστικό ρόλο για την συγκέντρωση και αποστολή των τροφών αυτών στα φιλοζωικά σωματεία σ ολη την χώρα. 

Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας αυτής, απευθυνθήκαμε σε δύο εταιρείες. Στην εταιρεία KOMPA που διακινεί τις τροφές AKANA-ORIJEN και την εταιρεία ELLANKO Hellas που διακινεί την τροφή TROVET

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε οτι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να πεισθούν οι υπεύθυνοι των εταιρειών αυτών ώστε να συμμετάσχουν σ αυτή την πρωτοβουλία. Αντιθέτως και οι δύο εταιρείες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Συγκεντρώθηκαν περίπου 700 κιλά τροφής οι οποίες ήδη έχουν μεταφερθεί στο Δημοτικό Κυνοκομείο της Ρόδου

Επιλέξαμε το κυνοκομείο αυτό γιατί όπως είναι γνωστό η περιοχή αυτή επλήγει πρόσφατα από καταστροφικές πλημμύρες και οι ανάγκες τους είναι αυξημένες. Θέλουμε να πιστεύουμε οτι και άλλες εταιρείες, κάθε μια με τις δυνατότητες της, θα συμμετάσχουν σ αυτή την προσπάθεια μας τους επομενους μηνες ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε σ αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Οι Εθελοντές Κτηνίατροι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί.

Βοηθάμε στην προώθηση του Εθελοντισμού στη χώρα μας.


Να σας ενημερώσουμε πως στέλνοντας μήνυμα στο 54574 και γράφοντας τη λέξη EDEKE χρεώνεστε με 2.48 ευρώ, μέρος των οποίων μπαίνουν στο ταμείο μας για τα ζώα!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld