Foyle: Του άνοιξαν το πρόσωπο με φτυάρι αλλά αυτός κουνούσε την ουρίτσα του..


Eίναι δύσκολο να κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες αυτού του σκύλου, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ο πόνος που υπέμεινε αυτό το άτυχο κουτάβι, όταν κάποιος του άνοιξε το πρόσωπο. Κι όμως παρά τον πόνο του κουνούσε την ουρίτσα του όταν του μιλούσες.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ο
Foyle μεταφέρθηκε σε φιλοζωική οργάνωση στο Τέξας με σοβαρά τραύματα.


Υπάρχει η υποψία ότι κάποιος χτύπησε το κουτάβι, ηλικίας 6-7 μηνών, με ένα φτυάρι  αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί αφού βρέθηκε να περιφέρεται αδέσποτο στο δρόμο με ανοιχτά τραύματα. 




Ανεξάρτητα από το τι ακριβώς συνέβη, το κουτάβι ήταν οικτρά τραυματισμένο από χέρι ανθρώπου.


Ο μικρός Foyle τελικά υπεβλήθη την Τετάρτη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματά του.





Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, το μάτι του πιθανότατα σώθηκε. Αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν το οίδημα υποχωρήσει. Το κουτάβι έχει υποστεί κάταγμα οστού στην μύτη, το οποίο θα προκαλέσει μερικά προβλήματα. Παρόλα αυτα είναι καλά και αναρρώνει.

Μόλις η κατάστασή του σταθεροποιηθεί θα είναι έτοιμος να βρει την δική του οικογένεια και να μάθει πως είναι να σε αγαπούν.
    


15 σχόλια:

  1. Ψυχουλα μου...περαστικα αγγελουδι μου...να του κοπουν τα χερια του μπασταρδου που στο εκιανε αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gamw to spiti sou gamw arxidi pou na sou anoi3oun esena thn mourh mpastarde gamw th mana sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει χαρακτηρισμος γι αυτους ???? Δεν νομιζω .... Το μονο που εχω να πω ειναι οτι μεχρι εκει ειναι η μαγκια τους ... Μεχρι εκει τους παιρνει .... ακομα και απεναντι σε ενα ακακο ζωο οπλισμενοι με φτυαρι γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση σαν οπλο λειτουργησε .... ποσο δειλοι ειναι !!! ποσο αχρηστοι για την κοινωνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο θάνατος αυτών των αρρωστημένων καθικιών μπορεί να φέρει την κοινωνία σε κάθαρση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eftixos pou yparxoun akoma anthrwpoi pou voithane ta zwakia bravo paidia ligoi anthrwpoi eminan pou agapane ta zwakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε θα σχολιάσω την ενέργεια του τέρατος που έπραξε όπως έπραξε... Θα συγχαρώ με όλη μου την καρδιά τους ανθρώπους (με όλη τη σημασία) που το νοιάστηκαν και το φρόντισαν! Εύχομαι μια ζωή γεμάτη αγάπη από εδώ και στο εξής γι'αυτό το πανέμορφο πλάσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntroph ston xontromalaka pou to ekane auto sto kahmeno to koutabaki me oti hli8ia dikaiologia kai an exei
    den peirazei shmasia exei oti to manaraki 8a ginei kala kai 8a ksanadei kai apo ta dyo matakia to glukouli auto plasmataki
    o 8eos blepei kai timwrei
    8a perasei kai autos ta idia kapoia stigmh h akomh kalutera ta paidia tou gia na dei pws ponaei kapoios otan blepei auto pou agapaei pio polu apo ola na to exoun plhgwsei 8anasima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πω βρε παιδιά,έχω διαβάσει έρευνες και αυτοί που κακοποιούν ζώα είναι ψυχικά ασθενείς,επικίνδυνοι μελλοντικά και για ανθρώπους ! ! ! Εύχομαι να γίνουν οι νόμοι για την υπεράσπιση των ζώων αυστηρότεροι και φυσικά να τηρούνται. -Εύοσμος Θεσ/νίκης-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εύχομαι αργό και φριχτό θάνατο σε όποιον το έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρηκε σπιτι το σκυλι; αν οχι, ενδιαφερομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντρεπομαι όταν ακούω και βλέπω τέτοια πραγματα από το είδος μου ειλικρινά....μάλλον....αυτοι δεν είναι άνθρωποι που μπορουν να κανουν τέτοια πράγματα...είναι ένα άλλο είδος που ουδεμία σχ΄σεη δεν έχει με το ζωικό βασίλειο.......Αγγελούδι μου καλή ζωή να έχεις απο δω και στο εξής και μην χάνεις την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους..δεν είναι όλοι κτήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υποφερω σε ενα τετοιο θεαμα ,φανταζομαι την ψυχουλα αυτη ευχομαι καλη και γρηγορη αναρρωση και γρηγορα σε καλα χερια!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ευχομαι πραγματικα σε αυτούς τους ανθρώπους που τα κάνουν αυτά να πονέσουν όσο πονάνε και αυτά τα απροστάτευτα ζωάκια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Na mn prolavei n tou ksimerosei... ton tsatson... t stanio tous... t ithela pali n t dw auto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld