Θεσσαλονίκη: Θα ευθανατώσουν το αδέσποτο που ο παππούς χτύπησε με μαγκούρα!


Στους Αμπελόκηπους εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια ζει παρέα με άλλα δυο ο σκύλος με όνομα Αρκούδος. 'Οπως αναφέρει η Φιλοζωική Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ''Αδέσποτη Ματιά'', 7 χρόνια μεγαλώνει αρμονικά χωρίς ποτέ να ενοχλεί. Είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος και προσεγμένος από τα μέλη της φιλοζωικής.

Ξαφνικά η παρουσία του ενόχλησε έναν παππού και άρχισε να τον χτυπάει με την μαγκούρα όπου τον έβλεπε χωρίς λόγο. Το σκυλί, όπως θα έκανε κάθε ον, αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς ωστόσο να τον πειράξει.. Το ξύλο είναι κάτι που δεν το αντέχει κανείς!

Το αποτέλεσμα ήταν ο αδέσποτος Αρκούδος να κριθεί επικίνδυνος! Ένα σκυλί που ζούσε 7 χρόνια αρμονικά στο δρόμο με τους περαστικούς και τους μόνιμους κατοίκους, κινδυνεύει για έναν ανεγκέφαλο παππού!

Αποφάσισαν λοιπόν να τον μαζέψουν και να τον κλείσουν σε ένα κλουβί με την ετικέτα του επιθετικού. Μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία!!

Η εύκολη λύση δηλαδή που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους..

Η Φιλοζωική παλεύει με νύχια και με δόντια για να μην εφαρμοστεί η απόφαση και απευθύνει δημόσια έκκληση φιλοξενίας προκειμένου να σωθεί!

Ας ανοίξει κάποιος την αυλή του, πριν ο Αρκούδος χαθεί άδικα.

Επικοινωνία στο 6944129062 Ρίτσα


43 σχόλια:

  1. πετάξτε τον παπού απο το τρένο... φτάνει... έλεος με τους σκατόγερους που νομίζουν πως θα μείνουν στη γή αιώνια και τυρρανούνε τα αδέσποτα.. τυχαίο ότι όλες οι φόλες και οι επιθέσεις σε σκυλιά προέρχονται κατά 95% απο βρωμόγερους??? αιντε να παίξουν κανένα τάβλι με τον Αγιο Πέτρο να αφήσουν τα ζωάκια στην ησυχία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο δικιο εχεις......

      Διαγραφή
    2. Maximum ηλικιας τα 70 μετα θα πρεπει θα τους κανουμε ευθανασια λογω αλτσχαιμερ τους κωλογερους που γεμισαμε απο δαυτους , οχι μονο βασανιζουν τα ζωα ψηφιζουν και πασοκ/νδ.

      Διαγραφή
    3. Auto pou les den einai swsto,giati autos o papous mporei na htan o dikos sou....tha htheles na ton kanoun euthanasia ara 70? Eleoooosss re file....

      Διαγραφή
  2. να το σκοτωσουν το σκυλακι....αφου δεν βρισκετε κανεις να σαπισει στο ξυλο το σκατογερο και να του πει οτι αν παθει κατι το σκυλι αυτος θα τρωει ξυλο συνεχεια να δεις μετα θα βαζει τα βυσματα του να σκοτωσουν τα ζωα η οχι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....kai giati i Filozoiki den to mazevei prosorina mexri na vrethei katalilo spiti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ante more pia me tous skatogerous pou xtupane ta skylakia etsi mono giati den ta xoneuoun krima to psixoulaki as to parei kapoios an mporei re paidia kai kalytera euthanasia na kanoun ston gero oxi sto skyli ante arketa ezise o skatopsixos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να βασανιζει καποιος μια αθωοα ψηχη ειναι σαν να βασανιζει τον ειδιο του τον αδερφο,ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ζωο και αν δε σεβεται την υπαρξη διπλα του δεν πρεπει απλα να ζει.Σκευτιτε πος ο σκυλος ηταν ο δικος σας κι οχι ενα οποιοδιποτε αδεςποτο τοτε τι θα κανατε?

      Διαγραφή
  5. gamw ti mana sou kologere na psofiseis pousti kai si kai i oikogenia sou gamimene gamw to spiti sou karioli karkino sta paidia sou poutanas gie.dimosieuste ta stoixeia tou kologerou tis oikogenias tou pou menei kai pos ton lene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati den mas lete to onoma tou skatogerou..? na sou pw egw ti tha pei eythanasia..! me tin magkoura ston kwlo kremasmeno tha ton vroun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAMOMILI ME FOLA GIA TON SKATOGERO....@#$%##@@#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. an to iothetisei kapoios tha swthei i pali tha ginei efthanasia?? esto na to filoxenisei kapoios, filoxeno arketa den exw xoro ,oso gia ton pappou, epidi eimai poli makria den psaxno mono na ton vro, na tou po egw gia to pou prepei na mpei i magkoura~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον παππου να κανουν ευθανασια οχι το ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε γιδια νεοελληνες καφροι, αντι να ριχνετε καταρες σε οικογενειες και παιδια καντε καμια κοινοποιηση να σωθει το σκυλακι. Οσο κτηνος ειναι αυτος αλλα τοσο κτηνοι ειστε και εσεις που καταριεστε τα παιδια του! ΚΑΦΡΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σκυλι θα το δωσω το υποσχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. basika ama theloume pisteuoume auti tin fantastiki istoria!
    gia na to barese o pappous kati tha ekane k o skulos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ οταν βιαζουν μια γυναικα τα ηθελε ο κωλος της...Ωραια λογικη,βλακα!

      Διαγραφή
    2. ee kapos etsi!! ama i alli ntinete k ferete san poutana...kala tin ekanan k tin biasan!!
      to idio k o skulos!!
      k episis oloi eseis pou agapate ta skulia ktlp ktlp...dn pernete kiolas sto spiti sas na adiasoun k oi dromoi? para na fonazete mesa apo forums xoris na kanete tpt!! -.-

      Διαγραφή
    3. ποσο μαλακας ρε φιλε

      Διαγραφή
    4. αμα ντύνεται κ φερεται σαν πουτανα καλα την εκαναν και την βιασαν ??? τι εγινε ρε μαγκα .... φυλακα στο βρακι μας θα σε βαλουμε?? η κάθε μια κ ο κάθε ενας ντύνετε όπως γουσταρει... δεν ξεραμε να ζητήσουμε κ την αδια σου μην τυχον και μας βιασεισ ... μαλακα ... ε μαλακα... αλλα την βιασεισ εσυ...? αν ειχεσ τα προσωντα δεν θα ησουν εδώ μεσα να γραφεισ πιπεσ.... αι στα διαλα πια.... οσο για το θεμα του σκυλιού κ των φιλοζωων... δεν ξερεισ τι πραξεις θυσιεσ κ τι τραβανε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ οι φιλοζωοι..... γτ βουλωσε το στομα σου αμα δεν ξερεισ.... επισης... μηπως εισαι γιοσ του κολογερου?? κατι καθηκια σαν κ εσενα βασανιζουν τα ζωα... ελπιζω να ψωφισεισ πριν κανεισ κανεν κακο... γτ θα το κανεις τετοιοσ που εισαι.... ψοφο καριολη

      Διαγραφή
    5. ee entaksei o kathenas as ntunete opos thelei!! k ego tha ton xaraktirizo opos thelo! dn xreiazete na zitisete tin adia m...pisteua oti exete ligo mualo...alla ap'oti fenete zoa eiste!
      k episis dn eimai gios tou gerou!
      k ama einai na psofisei kapoios tote epilego na psofiseis esu kariolitsa!

      Διαγραφή
    6. εσυ θα ψοφισεις γιατι εισαι κοπανος....άλλο χαρακτιριζω καποιον άλλο παω κ τον βιαζω.... μην τρελαθούμε.... χαρακτιριζε τον οποιον δηποτε όπως γουστάρεις.... εσυ εξαλλου εισαι κοπανος... ποιος θα παρει της μετρητης το πως τον χαρακτιριζεισ!! ;)

      Διαγραφή
    7. gamiseta!! k ego tin idia aporia eixa!! poios tha parei tis metritis to pos ton xaraktirizo!
      dld aporo re pousti m to poso kathisterimeni paizei na einai alli k na "tsimpaei" k na m apantaei! ksekina thapse ton eauto tou toublo! tzampa zeis!
      stin prokimeno periptosi isos lupomoun ton skulo!

      Διαγραφή
    8. αμα το παμε ετσι ρε παιδια τοτε και η σκυλητσα στο ολυμπιακο χωριο ηθελε και τη βιασαν.

      Διαγραφή
    9. ειναι γνωστο οτι οι βλακες ειναι ανικητοι! σαν εσενα! μηπως εισαι ο γκομενος του παππου και θελεις την μαγκουρα μονο γιατην παρτη σου βρε καφρε κιναιδε?

      Διαγραφή
    10. Πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες ότι για να το βάρεσε ο παππους κάτι θα του έκανε ο σκύλος??Ζεις στην Ελλάδα??Εγώ έχω 2 σκυλιά,όταν βγαίνουμε βόλτα ξέρεις πώς με κοιτάνε κυρίως οι παππούδες κι οι γιαγιάδες??Προσωπικά μου έχει σηκώσει μαγκούρα να με χτυπήσει ένα παππούς,γιατί έκανε τα κακά του στο πάρκο ο σκύλος μου,ενώ εγώ ήμουν με το σακουλάκι στο χέρι έτοιμη να τα μαζέψω!!Και τον κράτησε κάποιος που ήταν μαζί του!!Πλάκα μας κάνεις τώρα??Ξέρεις τί κακία έχουν μέσα τους το 90% αυτών για τα ζώα???Ένας ηλικιωμένος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι είναι και καλός και αθώος!Έλεος πια!!!Ευτυχώς έμαθα ότι θα υιοθετηθεί το σκυλάκι,φρόντισαν απο φιλοζωική οργάνωση!

      Διαγραφή
  12. Θανατος σε ολους τους κολόγερους πάνω απο 70. Εκτως οτι τους πληρώνουμε τις συντάξεις, ψηφίζουν και ΠΑΣΟΚ. Αισχος!!! Στον δικό μου παππού πρωτα απ ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''κατι θα εκανε ο σκυλος..'' μαλιστα..το οτι εχει ξεκουτιασει ο μπαρμπας κ του φταιει το ζωντανο δε παιζει, ε? τοσες κακοποιησεις γινονται καθημερινα γυρω μας, ολα φανταστικα ειναι? η κατι κανανε τα ζωντανα παλι? οσο για τον μπαρμπα, καλυτερα να μη μιλησω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κριμα που δεν εισαι στην Ολλανδια ρε διαολε να πληρωνεις 1000 για καθε ξυλοδαρμο και μηνιαια προστιματα για αναπηριες αλληλων.να σου πω εγω αν θα ξανασηκωσεις το κουλο σου σε ζωντανους οργανισμους.αλλα δε φταις μονο εσυ φταιει και το κρατος που δεν εχει βαλει σωστους νομους και παμε κατα διαολου.βριζεται και τους ολλανδους δε πειραζει τουλαχιστον αυτοι δεν θα χτυπουσαν γυναικες παιδιά και ζωα.μαθανε και παθανε.εσεις ποτε θα μαθεται ρε; υποτιθεται οτι δωσαμε και γνωσεις στο κοσμο και μας εχουν για περιγελο.ξεφτυλες ουτε για φτυσιμο δεν αξιζεται.τραβα να αποσυρεις τις κατηγοριες να ζησει το ζωω ρε ξεφτυλα.γινε ανθρωπος στα τελευταια σου ρε.χειροτεροι κι απο τα ζωα καταντησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν καταντησαμε... παντα ημασταν χειρότεροι από τα ζωα :/

      Διαγραφή
  15. εσυ παλιοπουστα που λεσ ότι κατι θα εκανε ο σκυλοσ και να τα παρουν σπιτι τους οι φιλοζωοι κ ότι κ την γυναικα που την βιαζουν εχουν δικαιο γτ ντύνεται σαν πουτανα... τι γινετε ρε φιλε ... όταν ψεκαζουν μηπως κανεις φωτοσυνθεση?..... η το ριχνουν ολο πανω σου???? μηπως επεσες από την κουνια μικρος?? σε εδερναν οι γονεις σου?? καποια λογικη εξηγηση θα υπαρχει για το ποσο μαλακας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. basika rota tin mana s na s pei poso malakas eimai pou dn ebala kapota k bgikes esu!

      Διαγραφή
  16. xaxaxaxax .... αντε ρε τουβλο από κει χαμο.... η μανα μου δεν είναι παρτολα σαν και την δικη σου... ουτε κ ξερεισ ποιος θα ναι ο μπαμπασ σου... αληθεια μετα από σενα συνεχισε να δουλευει η μανουλα σου.... η εχεις πολλαααααααα αδερφια ακομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. des axaristia!! dn ftanei pou se efere stin zoi i kaimeni i manoula s..entaksi dn leo apo diko m lathos...alla dn xriazete na eisai toso malakas!!! a!! episis pes tin mana s ta lefta ta eixa afisei dipla sto krebati tis ama ta psaxnei akoma!! min fantasteis dn einai polla...50 lepta! ftini itan! tora mipos akribine h stamatise gt endiaferome!

      Διαγραφή
  17. ακυροσ φιλε..... δεν μου απαντησεσ αδερφια εχεις? κι ναι .. όλα μουλικα σαν κ εσενα είναι?? φανταζομαι όχι αφου δεν θα ειστε από τον ιδιο πατερα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. toso polu se xalaei pou eisai ena atuxima kapotas? sorry re file dn iksera oti exeis tetoia problimata! ama theleis k esu aderfakia katse na kanonisoume me tin mana s na s kano merika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αρκούδος που κινδύνευε με ευθανασία βρήκε οικογένεια!
    http://dogw0rld.blogspot.gr/2013/12/o-arkoudos-pou-kindineye-me-eythanasia-vrike-oikogeneia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανένα σκυλί δεν επιτίθεται αν δεν το πειράξεις και ειδικά αδέσποτο. Αυτοί που αποφάσισαν την ευθανασία του σκύλου θέλουν να μας πουν πως αν κάποιος τους κοπάναγε στα καλά καθούμενα δεν θα αντιδρούσαν? Μην γελιόμαστε και ας συνέλθουμε λίγο. Ευχή και κατάρα ότι αποφάσεις παίρνει ο κάθε άνθρωπος για κάθε ζώο να του συμβαίνει στο μέλλον και στον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι εγινε τελικα με τον αρκουδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι σε καποια φιλοζωικη??η κυκλοφορει ελευθερος?

      Διαγραφή
  23. Από ότι μάθαμε βρίσκεται σε κάποια πανσιόν με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld