Άνω Πατήσια: Έριξαν φόλες στην πλατεία Παπαλουκά και δηληριάστηκε ένα 5χρονο παιδί!


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Παπαλουκά στα Άνω Πατήσια, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι της περιοχής. Κάποιος υπάνθρωπος σκόρπισε φόλες δηλητηριάζοντας αυτή τη φορά όχι μόνο τα τετράποδα, αλλά και ένα 5 χρονο παιδί!

Ακολουθεί η ανακοίνωση των κατοίκων της περιοχής Παπαλουκά

"Γνωρίζουμε τον αχρείο-(α) που δηλητηρίασε με αμπούλες υδροκυάνιου τα αθώα τετράποδα της περιοχής μας. Γνωρίζουμε επίσης που εργάζεται. Εκείνο που δεν γωρίζει ο ίδιος και η οικογένειά του είναι ότι κινδυνεύει και η ζωή ενός 5χρονου παιδιού που έπαιζε στη πλατεία εξαιτίας του. Εκείνο επίσης που δεν γνωρίζει είναι ότι γνωρίζουμε ακόμη και τους προμηθευτές του, εκείνους που του παρέχουν κάλυψη καθώς και τα μέλη της οικογένειάς τους, κάποια από τα οποία είχαν εξαπολύσει απειλές κατά των συνοδών των τετράποδων στην διάρκεια της βόλτας.

Όλοι τους θα έχουν την τιμωρία που τους αξίζει
"

20 σχόλια:

  1. Θλιβερό, παραδειγματικο και αναμενομενο. Ευχομαστε όλοι, κατˊ αρχάς το παιδάκι να γίνει καλά και ο τύπος που έριξε τις φόλες, όπως και όλοι οι όμοιοι του, δηλητηριασμενοι ήδη απο το δηλητήριο της ψυχής τους, να τιμωρηθουν πολύ σκληρά για τους φόνους που διεπραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι το παιδάκι να γίνει γρήγορα καλά... Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια των ανθρώπων αυτών για τη μιζέρια τους, για το πόσο μικρόψυχοι είναι, για την κακία που κρύβουν μέσα τους. Φυσικά και πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει, σαν δολοφόνοι που είναι.. Και δεν είναι μόνο δολοφόνοι, είναι και σαδιστές αφού αρέσκονται να σκοτώνουν αθώα πλάσματα με τόσο φρικτό τρόπο. Φαντάζομαι με την ίδια ευκολία θα έκαναν κακό και σε άνθρωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζω στα Πατήσια, και σε αυτή την πλατεία βγάζω την μικρούλα μου και τα σκυλάκια μου βόλτα. Θέλω το όνομά του. Αν έχετε λίγο τσίπα δώστε το δημόσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ ενημερώστε μας με το όνομα του κυρίου/ας έστω και με inbox... δεν πρέπει να περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια να συμβεί το μοιραίο... αντίδραση τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ρωτήσουμε όποιον βλέπουμε στην πλατεία με σκύλο. Δεν μπορεί, κάποιος θα ξέρει ποιοί είναι αυτοί οι κάτοικοι και ποιός ο εγκληματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρετε κάτι; Δε με λυπεί οτιδήποτε πάθει άνθρωπος από ζώο γιατί πολύ απλά οι πολιτισμένοι άνθρωποι δε σέβονται το ότι η φύση ανήκει σε όλους και έχτισαν τα κτίριά τους σε οικόπεδα που ανήκουν και στα ζώα. Όλοι οι τίτλοι ιδιοκτησίας είναι άκυροι.

    Κι όσο για ατυχήματα τέτοιου είδους...ξέρετε κάτι άλλο; Από τέτοιας ποιότητας ανθρώπους θα βγουν και τέτοια παιδιά. Αφού λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που δηλητηριάζουν ή σκοτώνουν με άλλους τρόπους τα ζώα, ε, μάλλον η μόνη λύση είναι να αφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ απλα..μονο σφαιρες σε οσους ριχνους φολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιός είναι??? Δε μου πάει καθόλου το μυαλό.....!!! Αν τον ξέρετε πείτε το.....Του χρειάζεται να γίνει ρόμπα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις έμαθα πως πέθανε κι ο Μπίλλυ.....Ένα πανέμορφο και φιλικότατο σκυλί, φίλης μου...που τον ήξερε όλη η γειτονιά......Πρέπει να μάθω ποιός το έκανε.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δωστε ονοματα να τους γαμησουμε τη μανα την κορη το γιο και να τους ταισουμε απο αυτα που ριχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαιρος ηταν να συμβει κατι τετοιο μπας κ τους μπει το μυαλο εστω κ αυτο το λιγο που εχουν στην θεση τους...να δωσουν ονοματα κ να κινηθουν νομικα αυτοι που τους γνωριζουν!Το καλυτερο παντως θα ηταν να τους κερασουμε μια φολα να ησυχασουμε απο τετοια κτηνοι μια κ καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά τα κτηνη που θελουν να λεγονται ανθρωποι είναι διεστραμενοι. Δηλαδη ξερουν πολύ καλα τι κακο κανουν κ το απολαμβανουν! Σαν τους παιδεραστες ένα πραγμα! Λοιπον ένα εχω να πω....ηλεκτρικη καρεκλα κ κακο ψοφο να χουν τα καθαρματα!!!!! Κανενα ελεος! όπως δεν δειχνουν κ αυτοι κανενα ελεος κ σκορπανε τον θανατο τα μουνοπανα!!!!!!!! Κανενα ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν τον ηξερα, θα ηθελα να του δωσω να φαει με το ζορι μια απο αυτες τις φολες!
    Ομως, αυτοι που γραφουν παραπανω οτι δεν τους νοιαζει αν θα πεθανει ενα παιδι η οτι θελουν να κανουν κακο στην οικογενεια του και λοιπες παπαριες, ειναι εξισου ηλιθιοι, αν οχι επικινδυνοι, με αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να πείτε ποιος είναι... Και μετά φυσικά ακολουθείστε τη νόμιμη οδό.. καταγγελία, μήνυση κλπ κλπ... Να γίνει παράδειγμα η τιμωρία τους και σε άλλους επίδοξους δολοφόνους.. γιατί από τέτοιους.. έχουμε πολλούς... Και αυτοί οι άνθρωποι μεγαλώνουν και παιδιά.. τι κρίμα... Είναι αυτό που λέμε "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το να αποκρύπτει κανείς τα ονόματα των ενόχων θεωρείται, κατά την γνώμη μου, ηθική αυτουργία. Να προσθέσω επίσης πως οποιαδήποτε καθυστέρηση καταγγελίας κτλ δίνει χρόνο στους ενόχους για να ξεφύγουν ή να καλύψουν τυχόν ίχνη τους. Παρακαλώ πολύ, όπως συνεχίσετε να παρέχετε ενημέρωση επί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλές οι ανακοινώσεις, δεν λέω.. και τα σχόλια... Πέρα απ αυτό τι κάνατε? Απλά την ανακοίνωση και τίποτα παραπάνω? Εσείς που γνωρίζετε λοιπόν κάντε κάτι, πριν να είναι πολύ αργά.. Και μετά βάλτε και τις φωτογραφίες τους εδώ και τα ονοματάκια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι λαθος αυτο το κειμενο που δημοσιευσατε.Μπορειτε να πειτε για το γεγονος αυτο που συνεβη αλλα το να λετε οτι γνωριζεται τα ονοματα που εκαναν αυτην την πραξη ειναι ανουσια γιατι ολοι ξερετε οτι χωρις να καταδικαστει εστω να κατηγορηθει καποιος δεν μπορειτε να βγαλετε το ονομα του στην δημοσιοτητα εδω στο ιντερνετ γιατι ειναι παρανομο.Εγω προτεινω αν οντως ολα αυτα ισχυουν και γνωριζεται ονοματα κτλπ να κανετε μια συγκεντρωση ολοι οι κατοικοι της περιοχης που τους απασχολει αυτο το θεμα,να ΄΄δωσετε΄΄τα ονοματα σε αυτους και να κανετε ισως μια καταγγελεια ολοι μαζι και να προσπαθεισετε και να τους απομονωσετε αυτους τους τυπους αλλα και να προστετευτειτε και εσεις οι ιδιοι και τα ζωα σας.Οταν θα ειστε πολλοι μαζι σαν μια γροθια τιποτα δεν θα σας σταματησει.Καντε μια συγκεντρωση στην πλατεια και μην αφηνεται φονιαδες να κυκλοφορουν ελευθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld