A. Γκλέτσος: Έπρεπε να πράξω άμεσα για τη δημόσια ασφάλεια!

 

Την δική του απάντηση σχετικά με το θέμα της παράνομης και αυθαίρετης ευθανασία αδέσποτου σκύλου, έδωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας Α. Γκλέτσος (δείτε ΕΔΩ σχετικά)

«Πριν από κάποιες ημέρες δέχθηκα τηλεφώνημα από κάτοικο της Στυλίδας ότι αδέσποτος σκύλος έξω από σούπερ μάρκετ επιτέθηκε στον ίδιο και σε άλλα δύο άτομα και τον δάγκωσε. Απευθύνθηκα στην Αστυνομία Στυλίδας όπου μου είπαν πως δεν έχουν καμία αρμοδιότητα και μόνος αρμόδιος για τα αδέσποτα είναι ο Δήμος», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος στο stilida.com και συμπλήρωσε:

«Είπα στους συνεργάτες μου να καλέσουν το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας αλλά το τηλέφωνό τους δεν απαντούσε. Έξω από το σούπερ μάρκετ επικρατούσε χαμός γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος φόβιζε όσους πήγαιναν να μπουν μέσα. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Στυλίδα. Έπρεπε να πράξω άμεσα για τη δημόσια ασφάλεια. Με μεγάλο κόπο κατάφερα να ακινητοποιήσω το σκύλο και στη συνέχεια τον μετέφερα σε κτηνίατρο όπου του έγινε ευθανασία. Κατόπιν πήρα ο ίδιος το θανατωμένο ζώο και το έθαψα». 


11 σχόλια:

  1. Καλός μ@λάκ@ς είσαι Γκλετσάκο! Θες να το παίξεις και κομμάντο και πας να χρυσώσεις και το χάπι ότι το έθαψες ο ίδιος! Εμ δεν ξέρεις ότι υπεύθυνος για τα αδέσποτα είναι ο Δήμος, δηλαδή ΕΣΥ, εμ δεν ξέρεις τις διαδικασίες, εμ το παίζεις και ήρωας.... Αφού παρανόμησες καλά καλά βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...με τα σκυλάκια κομάντο; Όπως πριν 2 χρόνια στο Σύνταγμα πίσω από τους 85άχρονους;
    Αργά η γρήγορα έρχεται και ο δικός του θάνατος…. Μόνο μην θαφτεί ζωντανός, αν δεν έχει πεθάνει από μόνος του πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γκλετσο εισαι λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εισαι ηλιθιος Γλετζο,στη κολαση σκατοψυχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α στο διάολο μαλάκα που να σου γαμηθεί ο κώλος παλιό αδερφάρα του κερατά που το παίζεις κα άντρας φτου σου ξεφτιλισμένο ον του σύμπαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενα τυρρανισμενο σκυλακι που σιγουρα εγινε επιθετικο απο την αθλια συμπεριφορα των διποδων ζωων,ηρθε κ το αποτελειωσε ο ντεμεκ μαγκας.....αν υπηρχε κολαση θα του ευχομουν να καει εκει αυτος κ οι ομοιοι του,αλλα επειδη δεν υπαρχει ευχομαι να την ζησει εδω κ αυτος κ ολοι οσοι βασανιζουν κ θανατωνουν ανυπερασπιστα πλασματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνα με τον προσφατο νομο υπαρχει μια σειρα διαδικασιων που πρεπει να ακολουθηθουν για να χαρακτηρισθει ενα ζωο επικινδυνο για τη δημοσια ασφαλεια. Τωρα βεβαια αν σε λενε Τσακ Νορις ή Μ@λακα Γκλετσο εχεις γραμμενους τους νομους στα παλια σου τα παπουτσια. Ελπιζω οτι θα κινηθουν οι νομιμες διαδικασιες εναντιον σου ειτε αυτεπαγγελτα ειτε μετα απο αγωγη που θα υποβαλλουν εναντιον σου οι παρα πολλοι εχθροι που σιγουρα εχεις αποκτησει στη μιζερη ζωη σου. Απο μενα δε μενει παρα να σου ευχηθω να σου τιναξει μια μερα τα μπουρια κανας πιο νταης απο σενα...σκουπιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Έξω από το σούπερ μάρκετ επικρατούσε χαμός γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος φόβιζε όσους πήγαιναν να μπουν μέσα.»

    Σιγά ρε σιγάαα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ.μΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως όσα σκυλιά έχω δει έξω από σούπερ μάρκετ είναι πολύ φιλικά και απλά περιμένουν λίγο φαγητό κουνώντας την ουρίτσα τους. Προφανώς τους ενόχλησε η παρουσία και μόνο του σκύλου...ντροπή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΏΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΏΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΈΡΕΙ.. Κ Ο ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld