Μεσολόγγι: Βοσκός σκότωσε με τσεκούρι ιδιόκτητο ζώο μπροστά στα μάτια 12χρονου



Χθες στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου και ώρα 15: 00 το μεσημέρι, ένας συμπολίτης μας έβγαλε το κατοικίδιο του για μια βόλτα μαζί με τον 12 ετών γιο του. Όταν κάποια στιγμή ο σκύλος έφυγε κάποια μέτρα πιο μπροστά μαζί με το αγόρι, μπήκαν σε ένα χωράφι το οποίο δεν ήταν κλειστό.

Εκεί ξαφνικά το 12 ετών αγόρι είδε ένα βοσκό να πιάνει τον σκύλο από τον λαιμό με μια αλύσίδα και να τον χτυπά βίαια στο κεφάλι με τσεκούρι. Ο 12χρονος μάταια παρακαλούσε τον βοσκό να αφήσει ελεύθερο το ζώο, λέγοντάς του ότι είναι δικό του. 

Ο βοσκός σκότωσε αστραπιαία το σκυλί μπροστά στα μάτια του ανήλικου αγοριού, με την δικαιολογία ότι ο σκύλος είχε φάει 10 πρόβατα, 6-7 κότες και ότι απέβαλαν και 4 γίδες! Το πότε πρόλαβε ο σκύλος να τα κάνει όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είναι απορίας άξιο. 


Όπως αναφέρει ο καταγγέλων ο σκύλος ποτέ δεν είχε πειράξει άλλο ζωντανό και τόσο η γειτονιά όσο και ο δράστης το γνώριζε γιατί περνούσε καθημερινά από εκεί, αφού έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία έφθασε στο σημείο. Τότε ο 69χρονος δράστης ξάπλωσε κάτω προσποιούμενος τον καρδιοπαθή! Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ως κρατούμενος.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν κρατείται ή αφέθηκε ελέυθερος, καθώς το Α.Τ. Μεσολογγίου αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα και στην οικογένεια του άτυχου σκύλου.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.


18 σχόλια:

  1. τι σχολιο να πει κανεις για αυτα τα τερατα;;;; βοσκος λεει..... σιγα μην εχει αισθηματα αυτος και να φροντιζει ζωουλες..... τερας δεσμοφυλακας μαλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ...ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥ ΣΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1000000/100 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!! ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΙΝΟΥΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Κ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΛΟΥΡΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΙΜΟΤΡΟ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΙΝΟΥΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gamo to mouni ths manas tou pou na psofisei o mpastardos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kati tetoia apobrasmata prepei na katadikastoune se thanatikh poinh.
    eyxome na pethanei aytos kai olo tou to soi me ton idio tropo kai xeirotero.
    gamhmene mpastarde.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θεωρώ οτι το ατομο αυτο πασχει απο ανίατη ψυχολογική διαταραχή ειναι επικίνδυνος , και αν αφεθεί ελεύθερος χωρίς να υποβληθεί απο εξετάσεις ψυχιατρικές θα πρέπει να στραφούν οι συμπολίτες ολοι για μήνυση προς καθε αξιωματούχο και υπεύθυνο για την άφεση του απο αυτο το κακούργημα. Αυτο χρειάζεται να κάνουμε ολοι .Η καρδιοπάθειες δεν καταπραυνονται με το να περνούμε τσεκούρια ,να σφαζουμε τις φαντασιώσεις μας για την αποκατάσταση των πράξεών μας . Χρειαζεται συστηματική παρακολουθηση απο ειδικούς Ψυχιάτρους και φαρμακευτική αγωγη. Αυτο το ατομο θεωρω οτι ειναι επικυνδινο στο άμεσο μέλλον να σφαξει και το παιδακι που ηταν μαρτυρας γιατι υποκινησε την σύλληψη του αδικα .Θυμηθείτε το !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o pateras den eprepe na fonaksei apla tin astinomia.eprepe na paei to paidaki spiti kai na ftoiaksei monos tou dikaiosini.fantasou sta zoa tou ti kanei o skatogeros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA EINAI DINATON TI AN8RWPOI EINAI AFTOI RE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι κ να πουμε για τετοιες υπαρξεις ''ανθρωπων'' ειναι λιγο.
    Αυτοι πασχιζουν απο σοβαρα ψυχολογικα προβληματα,τα οποια εκδηλωνουν στα ζωα γιατι ξερουν πως ειναι απροστατευτα απο νομους κ ηθικες.
    Γι'αυτο πρεπει η αστυνομια κ το ελληνικο κρατος να θεσει σε λειτουργια σκληρους νομους,ετσι ωστε να κανει ολα αυτα τα ψυχασθενη κ ανωμαλα ατομα να εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους πως υπαρχει κ ο νομος,ο αυστηρος νομος που καταδικαζει την καθε μορφη βιας.
    Γιατι μην ξεχναμε πως ενας ''ανθρωπος''που μπορει με τοσο απλο κ χυδαιο τροπο να αφαιρει μια ζωη ενος ζωου μπορει καλλιστα να σκοτωσει κ εναν ανθρωπο.
    Ας λαβει λοιπον η αστυνομια μετρα αυστηρα για αυτα τα αποβρασματα κ ας τα αντιμετωπιζει ως βαρια ψυχασθενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε τον παλιο καριολη απο το Θεο να το βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "αυτο" δεν λεγεται ανθρωπος...λυπαμαι για το αθωο ζωακι τοσο πολυ..μακαρι τα σχολια μας να βοηθουσαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Symfwnw pos prepei na exoume ton elegxo tou katoikidiou omos as min ksexname kai ti diabasame!!! an ton dagwne i an tou eixe epitethei o skulos tha profasizotan ton afanismo ton zwwn tou? probata kotes gides!!! ti einai ta malinoua super puma tis zouglas??? an einai dunaton!!! den prepei na meinei atimoriti i praksi..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλε αλάναρε εύχομαι ολόψυχα καρκίνο στα αρχίδια να βγάλεις, και να σε παιδεύει μέχρι να φτάσεις τα 100. Μετά να ξεμείνεις μόνος κάποιο βράδυ στο βουνό επάνω και να σε κατασπαράξουν αρκούδες γαμώ τα πάντα σου μπάσταρδε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ..ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld