Ο Δήμαρχος Στυλίδας Α. Γκλέτσος ευθανάτωσε παράνομα αδέσποτο σκύλο!




Mε ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλλει το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Γκλέτσο, διότι προχώρησε σε παράνομη ευθανασία αδέσποτου σκύλου, κρίνοντάς τον αυθαίρετα επιθετικό!

οχώρησε σε αυθαίρετη και παράνομη ευθανασία - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος; Πηγή: www.lifo.gr
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας κ α τ α γ γ έ λ λ ε ι το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Γκλέτσο γιατί χαρακτήρισε μόνος του ως επιθετικό, αδέσποτο σκύλο της περιοχής του και στη συνέχεια έδοσε εντολή σε ιδιώτη κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία. 

Επίσης καταγγέλει τον ιδιώτη κτηνίατρο γιατί διενήργησε την ευθανασία, χωρίς να έχει ζητήσει απόφαση της 5/μελούς Επιτροπής του Δήμου που να γνωματεύει ότι το αδέσποτο ζώο είναι επιθετικό (π.χ.αν έχει προκαλέσει τραύματα σε ανθρώπους με αποδείξεις νοσοκομείου) ή χωρίς να του κάνει ιατρικές εξετάσεις που να αποδεικκνύουν ότι έχει κάποια πάθηση επικίνδυνη για ανθρώπους ή ζώα. 

Θα περίμενε κανείς ο κ.Δήμαρχος να έχει επιδείξει έστω κάποια δραστηριότητα προστασίας των αδέσποτων τους Δήμου του, αφού σύμφωνα με το νόμο είναι αρμόδιος, πόσο μάλλον που πολλές φορές του έχουν προταθεί λύσεις εφαρμόσιμες και για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκε καν να διερευνήσει και όχι να αυτοαναγορεύεται μπόγιας, κτηνίατρος , ειδικός στην επιθετικότητα των σκύλων και στο τέλος δήμιός τους. 

Η συνέχεια επί του θέματος θα δοθεί στα δικαστήρια. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι δήμαρχος είτε απλός πολίτης. 
Το Δ.Σ

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας κ α τ α γ γ έ λ λ ε ι το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Γκλέτσο γιατί χαρακτήρισε μόνος του ως επιθετικό, αδέσποτο σκύλο της περιοχής του και στη συνέχεια έδοσε εντολή σε ιδιώτη κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία. Επίσης καταγγέλει τον ιδιώτη κτηνίατρο γιατί διενήργησε την ευθανασία, χωρίς να έχει ζητήσει απόφαση της 5/μελούς Επιτροπής του Δήμου που να γνωματεύει ότι το αδέσποτο ζώο είναι επιθετικό (π.χ.αν έχει προκαλέσει τραύματα σε ανθρώπους με αποδείξεις νοσοκομείου) ή χωρίς να του κάνει ιατρικές εξετάσεις που να αποδεικκνύουν ότι έχει κάποια πάθηση επικίνδυνη για ανθρώπους ή ζώα. Θα περίμενε κανείς ο κ.Δήμαρχος να έχει επιδείξει έστω κάποια δραστηριότητα προστασίας των αδέσποτων τους Δήμου του, αφού σύμφωνα με το νόμο είναι αρμόδιος, πόσο μάλλον που πολλές φορές του έχουν προταθεί λύσεις εφαρμόσιμες και για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκε καν να διερευνήσει και όχι να αυτοαναγορεύεται μπόγιας, κτηνίατρος , ειδικός στην επιθετικότητα των σκύλων και στο τέλος δήμιός τους. Η συνέχεια επί του θέματος θα δοθεί στα δικαστήρια. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι δήμαρχος είτε απλός πολίτης. Το Δ.Σ. Πηγή: www.lifo.gr

8 σχόλια:

  1. Αντε ο Γλέτσος είναι καραγκιόζης. Ο Κτηνίατρος τι ακριβώς είναι; Από τον Θεό να το βρούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο βλακας κ ο ενασ κ ο αλλος κ ο κτηνιατρος υποτιθεται εδωσε κ τον ορκο το ιπποκκρατη ελεοοςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κτηνίατροι δεν δίνουν τον όρκο του ιπποκράτη.

      Διαγραφή
  3. μαλακας βγηκε και αυτος !! αντε , να παει σε κανενα κομμα να παρει κανα φραγκο τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρεπει να καταλαβουν ολοι τους οτι για το γεγονος οτι υπαρχουν αδεσποτα ευθυνονται οι ανθρωποι ,δε φυτρωσαν και επισης εαν καποια απο αυτα ειναι επιθετικα και γι αυτο ευθυνονται οι ανθρωποι γιατι η παιδεια που εχουν οι περισσοτερη ειναι μηδαμινη και τα κακομεταχειριζονται.Δηλαδη αυτο το πλασμα (και πολλα αλλα) απο τη μερα που γεννηθηκε παλευει για να ζησει στους δρομους και ο ''κυριος'' αυτος επιλεγει να το παιξει θεος και να του αφαιρεσει τη ζωη.Στους εγκληματιες που απο δικη τους επιλογη βιαζουν,σκοτωνουν γιατι να μην τους κανουμε ευθανασια;Ο Γκλετσος ειναι το ιδιο αχρηστος σα Δημαρχος οσο και σαν ηθοποιος...δεν εχει προσθερει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΙΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο την φατσα του κ μονο ο γκλετσος φαινετε ποσο σκατοψυχος ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ !!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΩΤΑ;;; ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld